Київський Маріїнський палац став обличчям промокампанії RRR – нового блокбастеру від найкасовішого режисера Індії

Побачити Офіційну церемоніальну резиденцію Президента України можна на постері та в новому відео саундтреку фільму. Реліз відео відбувся 10 листопада та за добу тизер набрав сім сім мільйонів переглядів на YouTube, й їхня кількість невпинно зростає.

Масштабна сцена біля Маріїнського палацу у Києві стала однією з найскладніших для знімальної команди — в ній взяли участь 300 акторів масових сцен, оркестр, понад 50 танцівників, всі в історичних образах, що передбачають специфічний грим та габаритні костюми, які мали витримати ідеальний ритм у танці разом з двома головними героями фільму. Хореографинею-постановницею на майданчику фільму RRR в Києві виступила відома українська спортсменка, танцівниця й чемпіонка світу з латиноамериканських танців Олена Шоптенко, другим хореографом став Максим Леонов.

Коли я вперше побачила те, як танцюють герої, була щиро вражена їхнім рівнем володіння своїм тілом та артистичністю в танці. Я розумію, що в індійських фільмах це не рідкість, але тут актори мене просто підкорили своєю енергією та підготовкою,

 — хореографиня-постановниця Олена Шоптенко.

Зйомки фільму біля пам’ятки архітектури національного значення стали можливими завдяки сприянню Офісу Президента та керівництва Маріїнського палацу. За організацію знімального процесу у Києві відповідала українська кінокомпанія 435 FILMS, яка заснована Анною Паленчук. Як зазначила українська продюсерка, сьогодні Україна є привабливою країною для іноземних кінематографістів. Насамперед через різноманіття локацій та державну систему рібейтів, що компенсує частину витрат кіновиробникам з інших країн.

Для Індії стандартна практика випускати пісню з фільму та за її популярністю розраховувати майбутній бокс-офіс стрічки. Кілька годин тому спілкувалися з індійськими колегами, які поділилися новиною, що за добу пісня та відео з фільму стали великим хітом в Індії. Для фільму це означає лише одне – на нього чекає шалений успіх вдома. До речі, глядачі з великим захопленням коментують не лише музику та дії акторів, але й красу нашого Маріїнського палацу. Ми дуже вдячні команді Офісу Президента та керівництву Маріїнського палацу за надану індійським колегам можливість. RRR точно стане хітом в Індії та завдяки йому глядачі дізнаються про Україну та її дивовижні місця,

— засновниця 435 FILMS Анна Паленчук.

Режисер фільму RRR — С. С. Раджамулі. Він знаний як сценарист та режисер касового хіта «Бахубалі: Народження легенди» (2017), що став найприбутковішим індійським проєктом у світі ($267 млн). Його черговий фільм також має вражаючий бюджет, широку географію зйомок та насичений екшн. RRR зібрав винятковий каст, серед яких є такі зірки індійського кіно, як Рам Чаран Тедж (один з найдорожчих акторів Індії), Нандамурі Тарака Рама Рао (потрапив у список індійських знаменитостей від Forbes), Лауреат Національної кінопремії Індії Аджай Девган та Лауреатка Filmfare Award за кращу жіночу роль Алія Бхатт. Також у зйомках в Україні взяв участь британський актор Рей Стівенсон – зірка фільму «Король Артур» та телесеріалу «Рим» сумісного виробництва BBC та HBO.

Процес фільмування спецефектів та складних сцен можна побачити в офіційному making-of проєкту.

Інформація про фільм.

Світова прем’єра: 7 cічня 2022

Режисер: С. С. Раджамулі

Про що фільм: це історія про двох легендарних індійських революціонерів та їхню подорож далеко від дому, перш ніж вони почали боротьбу за свою країну у 1920-х роках.

Компанія-виробник: DVV Entertainment

Компанія, відповідальна за зйомки в Україні: 435 FILMS

Кінокомпанія 435 FILMS була заснована у 2009 році Анною Паленчук. Компанія працює у сфері виробництва та розповсюдження художніх, документальних та короткометражних фільмів. Компанія 435 FILMS успішно працює на ринку копродукції, є щорічним учасником ринків копродукції як в Україні, так і на міжнародних кінофестивалях. 

582
435 FILMS
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно