Київстар отримав чотири нагороди Антикризового PR марафону MMR

20 травня відбулося нагородження учасників Антикризового PR марафону від MMR, де Київстар отримав чотири головні нагороди в категоріях «Комплексна PR-кампанія», «Відкритість топ-менеджера», «PR директор» та «PR команда».

У категорії «Комплексна PR-кампанія» мобільний оператор отримав нагороду за просування найбільшої мережі 4G через заклик подорожувати рідною країною, пізнавати її незвідані куточки та ділитися враженнями в соціальних мережах завдяки швидкісному мобільному інтернету. Кампанія «4Gтягне» стала продовженням маркетингових комунікацій мобільного оператора. Вона популяризувала внутрішній туризм завдяки спеціальним проєктам з профільними медіа, активностями з відомими інфлюєнсерами в Instagram та YouTube, а також на власних сторінках в соціальних мережах.

Проєкт «OK Talk» від СЕО Київстар Олександра Комарова став переможцем в категорії «Відкритість топ-менеджера». Цей проєкт став продовженням внутрішніх комунікацій компанії, коли 80% співробітників почали працювати у форматі «віддаленого» офісу. Щоб повноцінно інформувати їх про внутрішні новини та підримувати корпоративний дух, в Київстар почали проводити регулярні прямі ефіри з СЕО. Згодом формат еволюціонував, і з’явилися тематичні випуски та інтерв’ю з цікавими гостями. Їх успіх серед співробітників був настільки високим, що було прийнято рішення виходити з відео один раз на місяць й на каналі «Київстар».

«Мені надзвичайно приємно та радісно за нашу команду, яка складається не тільки з ефективних спеціалістів, а й закоханих в свою справу людей. Вдячна кожному за професіоналізм та підтримку», — прокоментувала директорка з корпоративних комунікацій Київстар, Ганна Захараш.

994
Kyivstar
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно