Класифікатор професій digital маркетингу відкритий для експертної оцінки

Interactive Advertising Bureau Ukraine та International Marketing Business Academy презентують ринку перші напрацювання зі створення Класифікатора професій digital маркетингу. Організатори проекту запрошують експертів ринку залишити свої коментарі для удосконалення документу.

Для того, щоб залишити свої рекомендації, потрібно заповнити анкету і отримати підтвердження від IAB Ukraine. Для обраних учасників з 29 травня буде відкрито доступ до документу, куди вони зможуть вносити свої коментарі протягом двох тижнів.

Представники ринку, які беруть участь у створенні та удосконаленні Класифікатора професій, отримають доступ до готового документу, який стане першим значним кроком до систематизації українського ринку інтернет реклами.

Класифікатор професій digital маркетингу — спільний проект IAB Ukraine і IMB Academy, мета якого — структурувати посади, їх опис і набір навичок кандидатів, грунтуючись на реаліях і застосовуючи іноземний досвід.

Над його створенням працюють дві робочі групи, InHouse (рекламодавці, піблашери) і Агентство, сформовані із учасників комітетів IAB Ukraine, представників IMB Academy і учасників ринку. Робочі групи працюють над описом спеціалізацій, у який входить: обов’язки,вимоги до кандидата, навички, досвід, KPI.

Interactive Advertising Bureau Ukraine — некомерційна організація, мета якої – сприяти розвитку інтерактивної реклами в Україні. Входить до міжнародної асоціації IAB, яка об’єднує учасників ринку інтерактивної реклами.

International Marketing Business Academy ставить собі за мету зміну бізнес-освіти у сфері digital, маркетингу та менеджменту, розвиваючи якісну європейську освіту в Україні.

890
IAB Ukraine
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно