Klitschko Foundation запустив перший в Україні освітній діджитал-простір Impactum

Klitschko Foundation оголосив про запуск першого в Україні освітнього діджитал-простору Impactum (Імпактум), мета якого — дати кожному доступний інструментарій для створення змін: особистих, локальних, глобальних. Платформа складатиметься з серії тематичних навчальних програм — проєктів для активної молоді та їхніх батьків, вчителів, а також громадських активістів.

Impactum наразі не має аналогів в Україні, а унікальність діджитал-простору полягає у різнопланових та інтерактивних форматах навчальних програм. Кожен з проєктів складатиметься з відеолекцій, інфобоксів, кейс-стаді, подкастів, сторітелінгу, тестів та лонгрідів, які дозволяють максимально цікаво та ефективно подати тему модуля з різних сторін і напрямів. Протягом усього навчання учасники отримуватимуть зворотний зв'язок від лекторів та менеджерів проєкту, а по закінченню – сертифікат, що підтверджує набуті знання та навички.

Пілотною програмою на платформі Impactum стане Синергія — безкоштовний діджитал-проєкт про навички 21 століття для молоді, батьків, вчителів та активних громадян. Протягом 2 тижнів учасники навчаться розпізнавати свій потенціал, освоять актуальні для постковідного світу навички, розвинуть критичне мислення, медіаграмотність, відповідальне лідерство та інші навички, необхідні для самореалізації. Проєкт стартуватиме у травні, але подати заявку можна вже на сайті.

Крім того, найближчим часом планується запуск проєктів у сфері молодіжного лідерства, благодійності, екології та спорту для різних цільових аудиторій — від школярів до їхніх батьків і вчителів.

Діджитал-простір Impactum, реалізований разом з головним партнером, компанією Winner, став логічним продовженням діяльності Klitschko Foundation та має на меті стати якісним і сучасним аналогом неформальному офлайн-навчанню.

«За минулий рік ми з командою Klitschko Foundation усвідомили дві важливі речі: світ вимагає від нас сміливості та змін. І одне без іншого жити не може. Тому ми наважились переформатувати офлайн-проєкти фонду в новий для нас формат — онлайн. Уже зараз ми запускаємо Impactum — діджитал-простір, де кожна людина може обміняти свій час на навички, звичне середовище існування на коло однодумців, і всім своїм задумам надати сенсу. Ми так віддано та з душею працювали над створенням Impactum, що не віриться, що тепер кожен підліток, його батьки, вчителі та наші колеги з інших громадських та благодійних організацій за мить зможуть стати частиною величезного простору — Impactum. Вірю, що кожен dreamer та fighter, який зареєструється, як і ми, теж матиме достатньо сміливості, і ми разом впевненими кроками продовжимо наближатися до втілення наших мрій!», — коментує Аліна Носенко, директорка Klitschko Foundation.

Більше інформації про платформу Impactum та Синергію — на сайті impactum.world.

Довідка

Klitschko Foundation — благодійна організація, що розвиває громадянське суспільство в Україні. Через неформальну освіту підлітки і студенти опановують навички XXI століття, впроваджують здоровий спосіб життя, стають екологічно свідомими, вчаться проєктного підходу у житті, навчанні та у майбутній професії. Випускники проєктів організовують освітні заходи для однолітків та колег, таким чином стають амбасадорами змін у своїх містах і селах.

Winner — один із лідерів вітчизняного автомобільного бізнесу. Дилерська мережа компанії, яка офіційно представляє Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover, Porsche та Bentley, пропонує автомобілі, запчастини, сервісне обслуговування та клієнтський досвід світового рівня у 47 дилерських центрах. «Віннер Коледж» навчає та розвиває всіх членів команди Winner задля забезпечення сервісу найвищого рівня. Також компанія будує та обслуговує житлову та комерційну нерухомість. Winner націлений бути прикладом чесного, прозорого і соціально відповідального бізнесу, підвищувати якість життя клієнтів і співробітників, надаючи першокласні товари, послуги та кар’єрні можливості.

627
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно