Книгу «Заґмайстер і Волш. Краса» видадуть українською

«Заґмайстер і Волш. Краса» Стефан Заґмайстер, Джессіка Волш

Видавництво ArtHuss видасть книгу Стефана Загмайстера і Джесіки Волш «Краса». Українською мовою книга з’явиться в липні, а попереднє замовлення вже розпочато.

Дизайн та верстку українського видання зробили Микола Ковальчук та Дарія Мацола. Кирилицю для декоративного шрифту «SW Beauty» створив Дмитро Растворцев.

У гонитві за функціональністю ми втрачаємо дещо дуже важливе, дещо суто людське, вважають Стефан Заґмайстер і Джессіка Волш. Краса — це не забаганка, не те, чим можна легковажити, домагаючись абсолютної практичності й одноманітного, раціоналізованого середовища. Адже споглядаючи красу, люди переживають позитивні емоції та відповідно змінюють свою поведінку, і якщо дизайнери вміють врахувати це в роботі, вона врешті виявляється ефективнішою. Хоча уявлення про красу в нашій історії постійно змінювалися, виявляється, що певні форми, відтінки кольорів та їх поєднання усе-таки подобаються людям набагато частіше, ніж інші, — навіть якщо ці люди живуть у різних країнах і представляють дуже відмінні культури. 

На основі проведених досліджень і опитувань, а також власного досвіду та вподобань, автори уклали добірку розмаїтого красивого — будівель, меблів, книг, одягу, посуду, мальованих чи створених комп’ютерними інструментами зображень і фото — чудовий мудборд для тих, хто хоче з’ясувати для себе, що ж таке краса.

  • Стефан Заґмайстер - австрійський дизайнер та художній керівник, який зараз живе і працює в Нью-Йорку. Серед його клієнтів the Rolling Stones, the Talking Heads, Lou Reed, and the Guggenheim Museum.
  • Джессіка Волш - дизайнерка і арт-директорка, яка живе в Нью-Йорку і працює з різними клієнтами, включаючи Jay-Z, Barneys, the New York Times, Levi's, and The Museum of Modern Art.


Замовляйте книгу на сайті видавництва www.arthuss.com.ua. Для читачів CASES діє знижка на цю та інші книжки 15% за промокодом cases. 

1632
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно