Книжкова новинка: маніфест для тих, хто продає ідеї та поради

Видавництво ArtHuss готує до друку книгу Блера Еннса «Успіх без пітчингу. Маніфест». У ній читачі дізнаються, як будувати взаємини з клієнтом, навчитися завойовувати нові бізнес-ніші і не витрачати час на написання довгих пітчингів.

Пітчинг — це те, що традиційно сприймається як запорука успіху та основний аспект приваблення клієнтів та збільшення продажів. Проте Блер Еннс перевертає це уявлення і пропонує інші практичні альтернативи.

Блер Еннс

Книга «Успіх без пітчингу» написана у формі мотиваційного маніфесту і містить 12 прокламацій, спрямованих на пропрацювання слабких місць. Вона буде корисною фрілансерам, людям, які самостійно шукають замовників, власникам дизайн-агенцій, представникам креативних професій чи власникам і працівникам стартапів. Книга сповнена рекомендацій, як знайти більш вигідну стратегію для розвитку бізнесу. Блер Еннс переконує не братися до неоплачуваної роботи, не робити висновки без дослідження проблеми, відмовлятися від збиткової діяльності… І хоча ці поради здаються очевидними, вони розкривають набагато глибші причини невдач пітчингів.

Ця книга змінить сприйняття і підхід до розвитку бізнесу. Блер Еннс як досвідчений коуч і бізнес-тренер допомагає розвинути впевненість у власних здібностях та послугах, які ви надаєте. Він описує важливі нюанси, пов’язані з психологією та бізнес-стратегіями. Адже типовий пітчинг може відштовхнути потенційних клієнтів, тож важливо навчитися відображати власні цінності і правильно позиціонувати себе як експертів. 

Ліндсі Муллен, співзасновниця Prosper Strategies, так відгукується про книгу: «Після прочитання я маю більше впевненості. У мене з’явилися чіткі плани як вести переговори. Саме я керую процесом продажу, а не мої клієнти. Ці навички призвели до того, що рентабельність компанії зросла на 30% і ми стали показувати значно кращі результати». 

Отже, книга «Успіх без пітчингу. Маніфест» допомагає побачити слабкі місця бізнесу та покращити їх, вдосконалити і досягти результатів. Книга вже доступна для попереднього замовлення, а партнером видання стали Kniga.Biz.ua.


  • Придбати книгу за попереднім замовленням та спеціальною ціною
  • Отримайте гарантовану знижку 15% за промокодом cases 
700
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно