Книжкова новинка: посібник із дизайну інтер’єру «Мистецтво затишку»

«Мистецтво затишку. Практичний посібник зі стилю та дизайну інтер’єру», Фріда Рамстедт

Видавництво ArtHuss до Книжкового Арсеналу видасть книгу скандинавської дизайнерки Фріди Рамстед. «Мистецтво затишку» — практичний посібник зі стилю та дизайну інтер’єру. Це видання допоможе читачам красиво та функційно організувати простір вдома.


У цій книзі немає привабливих фото інтер’єрів, зате є схеми, креслення та ілюстрації розміщення об’єктів. Ця книга спрямована на практичне застосування знань. Вона навчає принципам і стратегіям проектування простору, тож читачі зможуть адаптувати ці базові знання до свого конкретного інтер’єру. Фріда Рамстед розповідає про основи композиції, підбору кольорів, продумування плану, аби не купувати зайвого. А також навчає найменшим нюансам: точні заміри розташування освітлення біля ліжка, як далеко мають стояти диван та акцентне крісло, які аксесуари додати на столик чи книжкову полицю. «Мистецтво затишку» — це всеохопна а біблія дизайну інтер’єру.

Авторка книги Фріда Рамстед більш ніж 15 років займається дизайном, тож всі поради із книги підтверджені досвідом. Також вона регулярно дописує для власного богу Trendenser, який став провідним дизайнерським ресурсом для жителів скандинавських країн. Фріда ділиться, що на початку шляху в дизайні їй “...знадобилося багато часу, аби знайти власний голос та вияснити, у якому середовищі мені подобається перебувати та де я почуваюся комфортно”.

 Тож метою книги «Мистецтво затишку» стало полегшити цей процес читачам: “Абсолютно нормально почуватися розгублено через те, що ви не знаєте, яким хочете бачити простір навколо. Адже ці речі вимагають часу, їх не можна вирішити за секунду”. Із такою підтримкою читачам буде просто і легко застосувати знання із книги.

Якщо ви задумали перепланування чи хочете освіжити інтер’єр вдома, «Мистецтво затишку» стане надійним інструментом та помічником для цього. Щоб впевнено та підготовлено взятися за реконструкцію. Видання буде корисним як і новачкам, так і упорядкованим ресурсом для досвідченого дизайнера. 


  • Купуйте книгу «Мистецтво затишку» за попереднім замовленням на сайті видавництва ArtHuss зі спеціальною ціною.
1616
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно