Кобрендинг: Компанія “Данон” і міжнародний бренд “L.O.L. Surprise” презентували нову лінійку продуктів

Нові смаки у трендових пакуваннях — компанія “Данон” в Україні презентувала нову лінійку молочних продуктів для дітей, створену у колаборації із міжнародним брендом “L.O.L. Surprise”. Продовжуючи традицію ліцензійних серій для дітей, “Данон” випустила 5 нових продуктів:

  • питний йогурт “Малиновий бум”;
  • ложкові йогурти “Ванільний чіл” і “Полуничні мрії”;
  • молочні коктейлі “Гоу ягідка”, “Шоко-хайп”.

Нова серія “L.O.L. Surprise” орієнтована на дітей віком від 5 до 12 років, а також їхніх батьків. Для підтримки запуску лінійки “Данон” запустила національну рекламну кампанію на ТБ і в digital. Проте одна лише інтеграція популярного дитячого бренду “L.O.L. Surprise” вже сприяє просуванню нового продукту, адже вони відразу впізнаються фанатами бренду з моменту, як потрапили на полицю супермаркету.

Компанія "Данон" в Україні є трендсетером на локальному FMCG-ринку. Наша маркетингова команда завжди прямує у ногу з часом і ми постійно використовуємо сучасні інструменти просування бренду. Ще в 2014 році "Данон" стала однією з перших компаній, яка ініціювала в Україні випуск ліцензійної продукції. Для нас важливо говорити однією мовою з цільовою аудиторією і колаборація з “L.O.L. Surprise” — це відповідь на мега популярність ляльок серед дітей. Цим ми продовжуємо традицію, враховуючи актуальні тренди — від кого шаленіє цільова аудиторія, чий контент переглядає і поширює у соціальних мережах, кого слухає і тд. Крім того, це ефективний спосіб диференціюватися від інших брендів у сегменті дитячої молочної продукції, стати більш помітними на полиці й зберегти унікальність, яка властива стилю роботи "Данон" на ринку. Дякуємо компанії Art Nation Agency за оперативність і легкість у співпраці. Сподіваємось, нас чекає спільний високий результат!

говорить маркетинг-директор "Данон" в Україні Андрій Полуектов.

Ідею колаборації запропонувала компанія Art Nation Agency, яка представляє бренд “L.O.L. Surprise” в Україні. Команда агенції не тільки забезпечила ліцензійний супровід, а й створила дизайн нової лінійки. Це вже другий спільний проект Art Nation Agency і українського офісу “Данон”. Раніше “Данон” вже випустила першу ліцензійну лінійку молочних продуктів з популярними анімаційними героями. Цього разу дизайни пакування вперше були створені не з персонажами мультфільмів, а зі зображеннями популярних ляльок L.O.L, які підкорили мільйони дитячих сердець у всьому світі. Підтвердженням цьому є кількість фоловерів на офіційному YouTube-каналі — понад 2 млн фанів слідкує за віртуальним життям стильних крихіток L.O.L.

В Україні ляльки також мають шалену популярність, а завдяки колаборації з “Данон” продовжується проникнення бренду “L.O.L. Surprise” у різні категорії FMCG. Нагадаємо, нещодавно у продажі з'явилась нова серія “Пий та грай” від “Моршинської”, що також створена разом з відомими ляльками. Обидва бренди, “Данон” і “Моршинська”, дуже ретельно обирають героїв для кобрендингу. Такі масштабні колаборації з брендом “L.O.L. Surprise” підтверджують його статус на локальному ринку. У Art Nation Agency також наголошують на тому, що паралельний запуск різних товарів підсилює один одного та ще більше популяризує бренд “L.O.L. Surprise” в Україні.

Запуск лінійки молочних продуктів з популярним брендом “L.O.L. Surprise” дозволяє не тільки отримати унікальність у своїй категорії, а й швидко досягти високих результатів продажів. Ми спеціалізуємось на створенні ліцензійних продуктів, вже 10 років створюємо успішні колаборації на українському ринку і переконалися на власному досвіді, що співпраця з відомими героями робить продукт чи послугу миттєво впізнаваними для релевантної ЦА. Для цього не потрібно витрачати мільйони на рекламну кампанію та роки на будування знання бренду.
Ми пишаємось нашою співпрацею з “Данон”, оскільки поважаємо їхні принципи, професійність та місію компанії — нести здоров'я через корисні продукти харчування . Випуск лінійки “L.O.L. Surprise” відбувся нещодавно, але ми вже помічаємо високий попит і очікуємо на високі результати продажів продуктів.         

говорить Head of Licensing компанії Art Nation Agency Альберт Саргсян. 

897
Art Nation
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно