Кохання, про яке не говорять. Бренд minnim запустив незвичну рекламну кампанію до Дня святого Валентина

Давай трохи зламаємо систему і поговоримо про любов не зовсім типову. Давай будемо чесні. Є любов, про яку не прийнято говорити. Але від цього вона не стає менш сильною. Так, мова про щиру любов до речей.

Твої AirPods, які додають потрібного настрою навіть під час звичайної прогулянки. Улюблена кав’ярня, де ти береш латте зранку (і неважливо, що то зайві калорії). Та сама річ, яка завжди рятує у ситуації «нічого надіти, а треба бути неперевершеною». Невже вони не заслуговують на освідчення в коханні?

Саме про це каже бренд джинсового одягу minnim у своїй рекламній кампанії до Дня закоханих.

Ми вирішили показати любов до речей, які з нами кожен день, у різних ситуаціях, під різний настрій та події. Для нас, це джинси. Ми не раз переконувалися, що з джинсами minnim у наших клієнтів відбувається справжня і щира любов. Тож вирішили продемонструвати її в наших відео.

Співзасновник бренду minnim Сергій Фомін

У роликах бренд зачепив непросту тему – любовні трикутники, у які потрапляла кожна дівчина, котра живе сестрою, подругою чи мамою. Тільки уяви ситуацію. Ось зранку ти плануєш свій день в улюблених джинсах, але твоя сестра вже вдягнула їх і пішла з дому. Що відчуваєш? Справжні ревнощі.

Тож minnim вирішив розповісти історії, знайомі майже кожній дівчині. Напередодні Дня закоханих багато контенту про хлопців, дівчат та їх love story. Не хотілось казати чергові романтичні банальності. Ця кампанія про щиру любов, за яку теж хочеться боротись.

Love is ... ідеальний денім. Денім — це minnim

766
minnim
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно