Коли життя йде шкереберть і що з цим робити: новий фільм Олексія Соболева

Кінокомпанія «UKRKINO» випустила перший тизер фільму «Таке собі життя». Стрічка розповість про актуальну та сповнену протиріч тему одностатевих стосунків та пошуку себе.

Повнометражний драмеді-фільм в іронічній формі торкається серйозних питань гонитви за чужими ідеалами, ЛГБТ, імміграції, кризи ідентичності та середнього віку. При цьому автори не бояться говорити на складні теми без зайвого пафосу і драми та навіть з гумором.

За сюжетом, подорож до Одеси зводить двох: Єгор, підприємця зі зруйнованим життям і Кіру, лесбійку з розбитим серцем. Він мріє повернутися в США, налагодити бізнес і стосунки з родиною. А вона після розриву з коханою хоче, щоб попутник став батьком її дитини. Та чи справді ці мрії — їхні, а не нав’язані оточенням та ідеальною картинкою з соцмереж?

Режисером і автором сценарію фільму є Олексій Соболев («Будинок на краю планети», «PTSD»).

«Олексій Соболев хоче, щоб у кожній сцені була і драма, і комедія, і сльози, і сміх. Увесь фільм балансує між легкістю та серйозністю»

розповідає про фільм продюсерка Ольга Журженко.

Проєкт реалізується за підтримки Українського культурного фонду. Наразі фільм на етапі девелопменту, автори продовжують роботу над сценарієм, шукають команду та фінансування для запуску зйомок стрічки. Вихід фільму «Таке собі життя» очікується в 2023 році.

Творці кінострічки випустили тизер, головні ролі у якому виконали актори Ганна Кузіна, Ігор Аронов та Дар’я Кривошей. 


397
UKRKINO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно