Команда агенції VIVID вперше в Україні запустила бренд ефект в TikTok для рекламної кампанії бренду Cheetos, що належить компанії PepsiCo

Поки деякі бренди лише придивляються до мережі TikTok і тестують різні варіанти взаємодії з цільовими аудиторіями, команда VIVID вперше запускають візуальний 2D ефект в TikTok для рекламної кампанії Cheetos — лончу бренду на території України.

У квітні агенція VIVID створила рекламну кампанію для Cheetos в TikTok «Cheetos відкривається — гра починається» з метою формування знання про бренд. Cheetos вривається на територію України шаленим хіп хоп балетом в пачці. А вісім блогерів пропонують своїм фоловерам в TikTok відчути себе крейзі балет-денсерами та долучитися до спеціального челенджу #cheetosfundance, танцювати під оригінальний трек, відриватися та створювати фанові відео з візуальним 2D ефектом.

Першими запускати бренд ефект в ТікТок в Україні та ще й для запуску такого легендарного бренду, як Cheetos — це дуже втішно, але водночас і величезна відповідальність. Розробити залучаючий, яскравий креатив з характером Бренду, який захочеться «приміряти на себе»; написати трек, який підсилить ідею та надихне креаторів танцювати та відриватися; розібратися у нескінченних гайдах та технічно впровадити бренд-ефект в життя — те ще завдання із галочкою. Тому дякуємо команді Cheetos за довіру та челенджовий таск і команді ТікТок за підтримку та коучінг. Нам дійсно вдалося досягти максимального залучення цільової аудиторії, отримати крутий бренд-контент від юзерів та купу драйвових емоцій, пов’язаних з Cheetos.

Катерина Оверко, креативний директор VIVID



892
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно