Команда Radioaktive Film працює над зйомкою фільму про Ігоря Сікорського

Radioaktive Film і співпродюсер серіалу «Чорнобиль» (HBO) анонсували старт роботи над повнометражним фільмом про Ігоря Сікорського.

Сценарій проєкту з робочою назвою Mr. Helicopter заснований на біографії винахідника. Фільм розповідає історію інженера і підприємця, який в період з 1938 по 1945 рік разом з однодумцями працював над створенням одного з перших гелікоптерів в світі.

На даний момент, автори фільму закінчують збір біографічних матеріалів і приступають до пошуку сценаристів — не виключено, що це буде команда з американських і українських фахівців: фільм планують знімати англійською мовою, місцем дії стане США, а дистрибуцію відразу планують міжнародну.

Дуже важливо, що вже зараз на етапі препродакшена ми розуміємо, що мова фільму — англійська. Для того щоб історію геніального українця побачили якомога більше людей у ​​всьому світі.

Сергій Чеботаренко, режисер і автор ідеї фільму

Виробництвом фільму буде займатися продакшн Radioaktive Film, який раніше працював над серіалом «Чорнобиль», документальною стрічкою «Нурієв» для Universal Pictures, а також 4 і 5 сезонами французького телевізійного серіалу останніх років Le Bureau des Légendes / «Бюро легенд» для Canal+.

Я вірю, що цей фільм може прославити Україну, відкрити світу її талановитих людей минулого і сучасності.

Євгенія Яцута, співзасновниця і виконавча продюсерка продакшн-компанії Radioaktive Film 

Джерело: Телекритика, Детектор Медіа

561
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно