Команда ТРЦ Gulliver у співпраці з Plai Buro розробила “природну” комунікацію до відкриття після локдауну

Після тривалого карантину ТРЦ Gulliver вирішив гучно заявити про своє відкриття через нову комунікацію “Відчуй природу шопінгу”. І у спільній співпраці з рекламною агенцією Plai Buro команда торгівельно-розважального комплексу підготувала ряд digital-активностей для промо цієї комунікації.


Під час розробки ідей для промо, ми виходили з того, що всі дуже втомилися перебувати в онлайн-сплячці на карантині, бо купувати в інтернеті — нудно. Тут не торкнешся речі, не відчуєш її текстуру, не приміряєш. Не покличеш із собою друзів і після шопінгу не почілиш на улюбленому фудкорті чи в кіно. Залишається тільки мріяти. І ось під впливом мрій про ЖИВИЙ шопінг, Gulliver ожив, перетворився на райський острів у серці міста!

СЕО Plai Buro Катерина Решетняк

Основним інструментом комунікації став промо-ролик для YouTube, який розробили Plai Buro. Ролик — мікс відео, знятих із дрону, та 2D-графіки. У відео будівля ТРЦ Gulliver перетворюється на оазис серед міста: з’являється водоспад, виростають пальми та ліани, літають тропічні птахи.

Щоб посилити вірусність комунікації, ми залучили блогерів. Саме вони стали свідками дивовижного відкриття ТРЦ. Птахи, рослини й водоспади на фасаді розквітлого ТРЦ Gulliver потрапили на камери співачки та блогерки Джері Хейл, дизайнера Жана Грицфельда, музиканта Івана Марунича та співачки Анни Добриднєвої.

Також було розроблено спеціальну Instagram-маску, що робить ТРЦ Gulliver ще ближчим до кожного. Під час застосування нашої маски з’являються зарослі екзотичних джунглів, з яких вилітають метелики та впізнавані брендовані бабли, коли користувач усміхається.

Щоб ще більше занурити аудиторію в екзотичний вайб шопінг-пригод, ми інтегрували нашу Instagram-маску в активацію зі розіграшем суперпризу — електросамокату.

Ми дуже сумували за нашими відвідувачами. І сьогодні розуміємо, що дійсно після тривалої перерви для гарного настрою та відновлення відчуття природності шопінгу потрібно створювати яскраві та дивовижні проєкти. 

маркетинг директор Gulliver Катерина Жураківська

1006
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно