Команду PLEON Talan очолила ексредакторка Cosmopolitan Олександра Буринська

Команда PLEON Talan знову в повному складі. Позицію Managing Director обійняла Олександра Буринська, яка донедавна займала редакторське крісло в «Cosmopolitan Україна».

Олександра має журналістську освіту, яка із самого початку тісно переплелася з індустрією глянцю у видавничому домі HS Ukraine. Тут вона працювала асистенткою фоторедактора, продюсеркою та редакторкою з культури й лайфстайлу журналу ELLE і навіть застала історичний момент диджиталізації видання, аж поки не стала головною редакторкою Cosmopolitan. Понад 15 років роботи у видавничому домі вилилися в безліч цікавих проєктів, пов’язаних із соціально важливими темами, як-от екологія, гендерна рівність, захист жінок від психологічного насилля, допомога дітям тощо. Крім того, у професійному портфоліо Олександри є колаборації з великими міжнародними організаціями, досвід участі в організації фестивалів й інших відомих івентів, а також контакти з найрізноманітнішими медіа та компаніями міжнародного масштабу. Роботи з піар-складником теж було чимало, тож на пропозицію PLEON Talan Олександра Буринська відгукнулася з ентузіазмом.

Піар, мабуть, найближча до журналістики галузь. І Олександра вірить, що зможе ефективно застосувати свій досвід роботи й набуті навички в PLEON Talan: «Працюючи в Cosmopolitan, я могла бачити зсередини, як закордонні представництва імплементують великі проєкти. Тож розумію, як креативно й нетривіально розповідати найрізноманітніші історії. А ще знаю, як донести історію до тієї чи іншої цільової аудиторії зрозумілою мовою та як продати ідею через текст».

У новій для себе галузі Олександра Буринська очікує нових професійних звершень і ще більш масштабних проєктів, а для PLEON Talan передбачає повернення іміджу відомого піар-агентства. Нова директорка планує, що PLEON Talan і надалі розвиватиметься в GR, а також збільшить кількість і урізноманітнить галузі комерційних проєктів. Зокрема, у планах Олександри залучити до співпраці якомога більше клієнтів зі свого боку, а також провести разом із PLEON Talan великі міжнародні фестивалі.

Стратегію розвитку агентства оприлюднять найближчим часом. Утім у структурі команди нова керівниця поки не планує значних змін: «Команда передусім має бути згуртованою. Моє завдання як керівника — піклуватися про мікроклімат у колективі та максимально підтримувати командний дух. Крім того, я звикла довіряти, тож не буду жорстко контролювати працівників, але створюватиму умови, у яких кожен зможе проявити свої найкращі якості».

Олександра Буринська розпочала співпрацю з PLEON Talan 28 вересня. Докладніша інформація про розвиток агентства та робочі плани з’явиться незабаром. 

467
Pleon Talan
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно