Компанія Reckitt Benckiser обрала Spark Foundry медіапартнером в Україні

Компанія Reckitt Benckiser за результатами тендеру обрала стратегічним медіапартнером в Україні агенцію Spark Foundry, яка входить до складу комунікаційної групи Publicis Groupe.

Починаючи з 2020 року агенція відповідатиме за медіапланування та розміщення реклами для всіх брендів компанії, до яких належать лікарські засоби (Nurofen, Strepsils, Gaviscon), а також засоби для здоров'я та гігієни (Durex, Contex, Veet, Scholl) і товари для дому (Finish, Airwick, Vanish, Cillit Bang) та інші.

«Усі ми давно у цьому бізнесі і дуже добре знаємо один одного, тож упевнені в професійності та надійності команди Publicis Groupe/Spark Foundry. А додаткове натхнення у роботі з Reckitt Benckiser гарантовано. Думаю, колеги вже з перших днів переконались, що з нами працювати – нестандартно, складно і, водночас, дуже цікаво», - прокоментував співпрацю Олег Співак, маркетинг-директор Reckitt Benckiser.

«Ми раді вітати команду Spark Foundry на борту. Упродовж 2020 року перед нами стоять високі KPI’s для кожного із брендів Reckitt Benckiser й агенція в Україні забезпечуватиме медіапланування та розміщення реклами для кожного із них. Тож бажаємо командам з обох боків плідної співпраці та реалізації цікавих задач», - додала Людмила Савченко, менеджер з маркетингу та цифрових технологій Reckitt Benckiser.

«Для нас це не лише значна перемога, а й неабиякий виклик. Окрім професійності та високих стандартів команди Reckitt Benckiser, ми були вражені тим, як самовіддано працівники вболівають за власні бренди. Цей драйв передався і нам. Тож ми впевнено налаштовані відкривати нові можливості для всіх брендів Reckitt Benckiser, реалізовуючи найсміливіші ідеї та технологічні рішення. Для цього в нашому арсеналі є як стратегічна експертиза агентства, так і мережеві розробки комунікаційної групи Publicis, у тому числі й підходи до роботи з брендованим контентом», — прокоментувала Юлія Герасько, керуюча директорка Spark Foundry Ukraine.

Компанія Reckitt Benckiser — один зі світових лідерів у виробництві товарів для дому, лікарських препаратів та засобів для здоров'я і гігієни. Кредо компанії — створювати сучасні інноваційні рішення для здорового життя в домівках, наповнених радістю та затишком. До портфелю компанії входять 19 ключових брендів, кожен з яких займає лідируючі позиції у своїй категорії.

Нагадаємо, що агенція Spark Foundry входить у ТОП-3 агенцій в Україні за результатами EFFIE Awards Ukraine 2019. А також є частиною комунікаційної групи Publicis Groupe Ukraine, що стала найбільш ефективною рекламною групою 2019 року.

795
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно