Комунікаційна агенція Newsfront розпочала співпрацю з управлінням Чорнобильської зони відчуження

Нещодавно Центр організаційно-технічного та інформаційного забезпечення управління зоною відчуження (ЦОТІЗ) провів тендер на розробку та втілення комунікаційної стратегії для Чорнобильської зони відчуження. 1 жовтня цього року переможцем стала команда агенції Newsfront.

20 жовтня сторони офіційно розпочали співпрацю. Наразі робоча група закінчила працювати над комунікаційною стратегією на 2022-2023 роки, знайомиться з головними стейкхолдерами, зокрема: державними інституціями, громадськими організаціями, аналітичними центрами, культурними ініціативами, провайдерами турів тощо. Паралельно команда агенції виконує функції пресофісу, тобто створює та реалізує медіаплан для висвітлення актуальних подій, а також веде офіційні сторінки зони відчуження - Chornobyl.Today.

«Хоча наша PR агенція на ринку вже понад 16 років і більшість наших клієнтів – великі міжнародні та українські організації, з державою, як замовником, ми співпрацюємо чи не вперше, — розказує Володимир Дегтярьов, CEO комунікаційної агенції Newsfront. — У 2019 році про Чорнобиль заговорили у всьому світі завдяки однойменному серіалу від НВO. У 2020-му в Україні цю тему підняла агенція Gres Todorchuk, організувавши виставку «Чорнобиль. Подорож». Ми раді стати частиною важливої місії для країни та зробимо все можливе, щоб про ревіталізацію зони відчуження дізналось якомога більше людей».

У реалізації запланованих ідей команді Newsfront допоможе експертиза роботи на українському ринку та понад 600 реалізованих проєктів різних спрямувань.

«У 35-ту річницю Чорнобильської катастрофи у зоні відчуження стартувала президентська програма "Велике будівництво", яка передбачає відновлення трас, ревіталізацію будівель та створення єдиного наративу стосовно Чорнобиля, — ділиться радниця Міністра захисту довкілля та природних ресурсів з питань розвитку зони відчуження Лала Тарапакіна. — Тому під час вибору агенції для нас важливу роль відіграв її досвід розробки масштабних комунікаційних стратегій, роботи зі стейкхолдерами, використання різних каналів комунікації для цільових аудиторій та налагодження зв'язків із медіа. Крім вищезазначених критеріїв ми бачимо в обличчі Newsfront надійного партнера, з яким разом зможемо переосмислити трагедію крізь призму культури та створити нову зону – зону відродження».

Перші результати спільної роботи комунікаційної агенції Newsfront та Чорнобильської зони відчуження вже можна побачити на офіційних сторінках Chornobyl.Today у соціальних мережах Facebook та Instagram

471
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно