Ком’юніті агенція OMG agency запускає PR-агенцію повного циклу

«Одні народжуються великими, інші досягають величі, а треті наймають фахівців зі зв'язків з громадськістю»

Перша українська ком’юніті агенція OMG agency запускає PR-агенцію повного циклу — O:PR . Вона спеціалізується на побудові репутації особистого бренду та взаємозв’язках із громадськістю.

PR-агенція буде співпрацювати з бізнесами і артистами. Її мета — проводити результативні для бренду та корисні для суспільства PR-кампанії, а також допомагати артистам завойовувати серця не тільки якісною музикою, а й цінностями, які вони хочуть транслювати у суспільство.

Чому O:PR?

Фахівці агенції вільно орієнтуються в просторі медіа-ринку. В материнській компанії O:PR — OMG agency — побудували найбільшу україномовну мережу каналів на YouTube і в Telegram, а також зібрали найбільший пакет Instagram-блогерів і україномовних медіа-акаунтів. Вони також першими виявили необхідність об'єднувати аудиторії брендів в ком’юніті. 

O:PR також планує створювати культурні, соціальні та освітні проекти, до яких будуть залучати селебріті та інфлюенсерів, з якими вже співпрацюють в OMG.

До свого офіційного запуску агенція провела декілька соціальних проектів. Влітку 2020-го вона організувала еко-пікнік з alyona alyona, на якому зібралися популярні зірки (зокрема Джамала, Олексій Дурнєв, Сабіна Мусіна, Jerry Heil), аби обговорити важливість свідомого ставлення до сміття, а також прибрати Гідропарк. Взимку пройшла ініціатива #даруйповітря — вона присвячена лікарям, які рятують життя тяжко хворих на COVID-19. Команді вдалося купити 2 ШВЛ і направити їх в лікарні, де вони були потрібно найбільше: один — в Умань, другий — в Івано-Франківськ.

У розпорядженні O:PR:

  • 100+ залучених ЗМІ
  • 200+ залучених лідерів думок і селебріті
  • Власна медіабаза з охопленням 48-мільйонної аудиторії (Україна + СНД)
«Я хочу, щоб O:PR був місцем, в яке б клієнти не боялися приходити зі своїми ідеями. Нехай вони будуть недосконалими, або такими, які складно реалізувати. Ініціатива найцінніша. В усьому іншому ми допоможемо — відшліфуємо там, де потрібно, та запустимо у світ.»

— говорить Софія Загаюк, CEO O:PR.

987
OMG agency
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно