Конференція Future Lab 2020 відбудеться 10 вересня

11-а конференція Future Lab відбудеться 10 вересня в онлайн-форматі та пройде під темою – Never Before: Service. Trust. Technology.

Головний навик у бізнесі, який вийшов на першу позицію в 2020 році – управляти невідомістю. Незалежно від сфери і географії всі компанії зіткнулися з викликами, про які не підозрювали, до яких не готувалися і з якими не зустрічалися раніше. Ці виклики у кожного бізнесу свої, але їх об'єднує одна обставина – NEVER BEFORE. До невідомості не можна підготуватися заздалегідь, але, як показує досвід кризового півріччя, невідомістю можна керувати за допомогою трьох налагоджених елементів Service. Trust. Technology – три тематичні блоки Future Lab 2020.

Service – про цілісний клієнтський досвід і вибудовування клієнтоорієнтованих процесів у новій реальності 2020.

Trust – про важливість довіри і підтримки, яку споживачі шукають не тільки в друзях і близьких, а й серед улюблених брендів, компаній і соціальних спільнот.

Technology – про інструменти, за допомогою яких доставляється сервіс і акумулюється досвід споживача.

Модератор Future Lab – Оксана Стехіна, директор з розвитку бізнесу Dentsu Aegis Network Ukraine.

Future Lab – одна з найбільших конференцій в Україні, присвячених маркетингу, комунікаціям та медіа. Проводиться щорічно з 2011 року. Майданчик для обговорення технологій майбутнього, знайомства з новими світовими інноваціями, адаптованими під український ринок. Участь безкоштовна. Гостями можуть стати представники рекламно-комунікаційного ринку на запрошення групи Dentsu Aegis Network Ukraine.

580
dentsu Ukraine
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно