Креативна диджитал-агенція SODA запустила новий сайт, створений за сценаріями двох основних цільових аудиторій: для майбутнього клієнта та співробітника

Навесні цього року у час пандемії креативна диджитал-агенція SODA мала час попрацювати над собою та оновити свою айдентику, щоб відповідати цінностям та транслювати формат своєї роботи.

Агенція розробила айдентку, що уособлює компанію з чотирма основними напрямками, з якими вона працює:

  • Зелений — Стратегія & Креатив
  • Червоний — Реклама & Promo
  • Синій — Дизайн
  • Жовтий — Аналітика & Дослідження

Після створення нової айдентики, яка повністю відповідає її цінностям, місії та формату роботи, було прийнято логічне рішення візуально адаптувати усі owned media кампанії (соцмережі, сайт тощо).

SODA розуміла, що сайт повинен бути легким та простим у користуванні, але відповідати на всі болі та питання клієнтів. На досвіді минулого сайту, що мав формат електронного магазину, було зрозуміло, що більшість клієнтів не використовували його функції.

Новий сайт за 3-4 секунди повинен донести до користувача, хто ми, що ми вміємо та чому саме ми.

Щоб сайт максимально відповідав на усі питання споживача, агенція провела дослідження серед аудиторії, яка відвідувала сайт. Стало зрозуміло, що окрім поточних та майбутніх клієнтів ще є внутрішній клієнт — пошукач, який хоче працювати у SODA і відвідує сайт для знайомства з компанією та її культурою. Клієнт компанії та пошукач мають різні шляхи та потреби. Так агенція придумала створити два життєві сценарії:

  • один для клієнта — де агенція прописала, хто вона, скільки вже працює на ринку, які послуги надає, з якими клієнтами працює;
  • другий для співробітника — де інформація стосується корпоративної культури, розповідається історія компанії, відображається команда, цінності, як вона ставиться до співробітників й розповідає про вакансії.

Сьогодні новий сайт SODA максимально простий, має головну сторінку, що візуально транслює айдентику, логотип та місію. А також пропонує два шляхи для кожної цільової аудиторії.

Із цікавого: агенція поділилась, що після запуску сайту провела тестування й дізналась, що навіть клієнтам, котрі мають свій сценарій «для клієнтів», було цікаво заходити на сторінку «для співробітників», аби глибше дізнатись сутність компанії.

Тому ця сторінка теж виконує певну додаткову PR-роль для аудиторії потенційних клієнтів у переконанні працювати із SODA.

Ознайомитись ближче із сайтом ви можете тут: https://sodagroup.com.ua/

А також написати SODA на hi@sodagorup.com.ua, якщо знайдете якість баги або помилки.

624
SODA
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно