Креативна Практика представила мініфільми про історію інтернету та вебдизайну

Освітня платформа «Креативна Практика» створила серію анімованих мініфільмів про історію інтернету та вебдизайну.

«Наразі існує не так вже й багато цілісних матеріалів стосовно історії галузі вебдизайну. А поміж тим, без розуміння її витоків, еволюції та рушійних сил розвитку вивчення вебдизайну видається неповним. Без розуміння минулого галузі, складно розуміти її майбутнє. Ми вирішили, що буде круто, якщо такі матеріали з‘являться, і якщо кожен студент, що вивчає вебдизайн на курсах чи самостійно, матиме до них доступ. Тож ми вирішили викласти їх у вільний доступ» — каже Анатолій Попель, автор проєкту Креативна Практика та платформи CASES.

В мініфільмах досліджується не лише історія вебсайтів, але й те, що їй передує — історія комп’ютерних мереж, проєкту Арпанет, поява Всесвітньої Павутини. Також в роликах показують перші вебсайти відомих брендів, розповідають про браузерні війни та намагаються передрікати майбутнє вебсайтів.

Озвучує ролики Кирило Нікітенко, актор дублювання та актор театру «Чорний Квадрат».

Мініфільми вже опубліковані на каналі Креативної Практики в YouTube, в соцмережі Facebook та незабаром стануть доступні на медіасервісі MEGOGO.

Лекція «Історія інтернету» від Креативної Практики

Нагадаємо, Креативна Практика — це освітня платформа, створена командою CASES за сприяння креативних компаній України. Минулого року проєкт презентував освітній курс «Основи дизайну», теоретична частина якого також зараз безкоштовна та доступна онлайн.

918
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно