Креативный тендер «Битва креаторов» объявил победителя

13 июня состоялся финал креативного тендера «Битва креаторов», в ходе которого определена креативная стратегия для национальной промо-кампании, которая будет способствовать продвижению украинской культуры и ее развитию.

10 команд-финалистов представили свои идеи перед жюри и аудиторией. По итогам голосования определен победитель тендера — команда Ильи Ануфриенко и Екатерины Ануфриенко с креативной концепцией «Культура зближує».

Ознакомиться с презентацией победителей можно по ссылке.

Цього року «Битва креаторів» відбулася у вдосконаленому форматі. Нам спільно із колегами із Українського культурного фонду вдалося втілити в життя найпрозоріший механізм тендерного відбору і сподіваємося, що він набуде популярності в Україні, і не лише у креативній сфері, адже прозорий вибір — це фундамент розвитку суспільства. Хочеться подякувати колегам із УКФ, які чітко прописали та змалювали питання брифу, USAID за підтримку «Битви креаторів» та всім нашим партнерам, завдяки яким відбувся конкурс.

Константин Кузнецов, официальный представитель Cannes Lions в Украине

Дуже приємно визнавати, що громадськість зайняла активну позицію і долучилася до голосування, завдяки чому ми маємо насправді відкритий тендер. Ми з нетерпінням чекали на списки фіналістів та спостерігали за рейтингами ідей, сьогодні ми нарешті вітаємо переможців! Наша співпраця з креативною спільнотою це лише перший крок у промоції української культури, що сприяє закріпленню цінностей, які визначають українців як прогресивну націю, яка не бачить себе без мистецтва.

Юлия Федив, исполнительный директор Украинского культурного фонда

Источник: creativity.in.ua.

1006
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно