Кредитна кампанія "Добре – Кредобре"

Фінансовий ринок України гіпернасичений різноманітними кредитними продуктами різного масштабу – від споживчих швидких кредитів до складних кредитних ліній для бізнесу. У цьому розмаїтті губляться навіть досвідчені банківські працівники. Що вже й казати про людей без трьох фінансових вищих. 

Тому з нової комунікації ми повикидали все зайве – жодних складних пояснень-шмаяснень, банківських співробітників у білих сорочках та мінімум дикторського голосу. Тільки люди, у яких і так все добре, а з кредитом – огого.

І так само ми викинули все зайве й з кредитного продукту – довгі очікування та надмірні ставки. Це зробило його легким, зрозумілим та просто, ну, знаєте, кредобрим.

Jamie Maule Ffinch, режисер:

The project came to me with the specific requirement of tracking a camera into a character’s eyes and then when you track out, their room has completely changed. I wanted to challenge myself and the crew and perform a real-life "magic trick"! We built an amazing set that moved when the camera was in a specific place. Then we speed ramped the footage to fit the time slot. It was a long, hard shoot but the results have paid off!

KredoBank

Андрій Мельник – директор з маркетингу

Христина Локтєва – заступник директора з маркетингу

Adsapience

Антон Савчук – креативний директор

Саша Щербакова – креарт-директор

Анна Царенко – клаєнт-сервіс директор

Тетяна Панченко – сіньор екаунт-менеджер

Іван Гончарук – продюсер

BRIX Creative Production

Володимир Журавкін – виконавчий продюсер

Іра Пігаль – лінійний продюсер

Jamie Maule Ffinch – режисер

Dominic Bartels – оператор

Маріко Атаманенко – другий режисер

Діма Снєжко – звук та музика

807
Adsapience
Україна
Кожен донат важливий

CASES пишається партнерством з фондом «Повернись живим». Це команда, що давно, системно, ефективно й прозоро підтримує українських військових.

Підтримаймо їхню діяльність!

Підтримати фонд