KUKU BURO долучилось до соціального проекту #TabascoWorkForGood

Завдяки ініціативі роботу в одному з проектів агентства KUKU BURO отримала PR-спеціалістка Аліса Калюжна.

Проект із працевлаштування креативників, котрі втратили роботу під час карантину, набирає обертів. Завдяки #TabascoWorkForGood PR-менеджер Аліса Калюжна отримала роботу в одному з проектів KUKU BURO.

Я займаюсь піаром та маркетингом у культурному секторі, котрий зараз відчутно уповільнився. Як і уповільнився мій графік разом із тим самим велосипедом, що поки не палає. Для себе я обрала позицію “робити щось краще, аніж не робити нічого”, і зараз особливо хочеться бути корисною та ділитися досвідом тут і зараз, і #післякарантину. Проектам, що є зараз і котрі перенеслися. І, завдяки TABASCO, що запустило класну ініціативу на підтримку малих бізнесів, - бути корисною новим проектам разом із чудовими людьми з агентства KUKU BURO.

Аліса Калюжна, PR-спеціалістка

Ми були раді долучитися до крутої ініціативи #TabascoWorkForGood. Завдяки проекту ми знайшли класного PR-спеціаліста - Алісу. І запропонували їй пограти у авантюру.
Ми захоплюємося локальними українськими брендами та віримо у їхній експортний потенціал. Тому вирішили втілити дуже сміливий проект з трьома локальними самобутніми брендами. За місяць ми створимо по-доброму самовпевнену PR-стратегію для публікацій у закордонних та локальних ЗМІ. У нас нема замовника, це особиста щира ініціатива, котру ми втілимо та оплатимо самостійно, від KUKU BURO. Ця свобода від клієнта дозволить нам обрати найунікальніші українські бренди. І, не обмежуючись жодними рамками, зухвало похвалитися нашими крутими креаторами. Спробуємо із Алісою красиво, і трохи куку:)

Алла Кудзієва, креативна директорка та CEO KUKU BURO

Нагадуємо, що проект стартував на початку квітня. За місяць 11 спеціалістів отримали роботу. Ініціатива належить компанії креативу TABASCO. Ідея належить компанії креатива TABASCO. Бізнеси, котрі долучаються до ініціативи, сплачують лише послуги фахівця та отримують безкоштовну консультацію креативного директора TABASCO Олександра Смірнова та стратега агентства Віталія Мужа.

Бізнеси можуть знайти спеціаліста та вирішити свої креативні задачі, написавши на пошту: WorkForGood@tabasco.agency

Креативники, котрі шукають роботу, надсилайте резюме та портфоліо за адресою: hr@tabasco.agency

946
TABASCO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно