Культурні кольори України: Український культурний фонд спільно зі студією FFFACE.ME запускають Instagram-фотопроєкт

Український культурний фонд спільно зі студією FFFACE.ME запускають Instagram-фотопроєкт «Культурні кольори України» та анонсують виставку найкращих робіт у Kooperativ. Фотопроєкт має на меті показати розмаїття української культури, національної спадщини України та її туристичну привабливість.

Для участі у проєкті необхідно викласти в сторіз фото з об’єктами культури, мистецтва, туристичних місць, культурних подій України через один із режимів фільтру «Культурні кольори» і відзначити акаунт Українського культурного фонду (@ucf_in_ua). Instagram-маска нагадує базові фільтри Instagram, але тепер замість режимів Oslo, New York, Paris та Los Angeles, користувачі зможуть зробити сторіз із фільтрами «Київ», «Львів», «Харків», «Одеса» та інших міст України.

Кожна сторіз із таким фільтром та відміткою Instagram-акаунту Українського культурного фонду буде автоматично взята до розгляду журі конкурсу, що триватиме з 09 серпня по 13 серпня (13:00). Серед правил: один акаунт може надіслати лише одне фото. У разі, якщо учасник надішле більше одного фото-сторіз, Український культурний фонд розглядатиме на конкурс лише перше фото.

За оцінками журі Українського культурного фонду будуть відібрані кращі роботи, які будуть надруковані і представлені на виставці, що триватиме з 20 по 27 серпня у Києві в Kooperativ. 27 серпня відбудеться закриття виставки, в межах якого автор найкращої роботи, за версією FFFACE.ME, отримує фотоапарат Instax для миттєвих фото. Відвідати виставку зможуть усі охочі.

«Український культурний фонд став сучасною платформою перетину ідей та можливостей, і тому – унікальним фундаментом для вільного творення нових сенсів у культурному просторі з глобальним завданням формувати попит на український культурний продукт в усьому світі. Сподіваємося, що участь креативної спільноти, щиро закоханої у мальовничі міста своєї країни, в фотопроєкті та виставці з нагоди 30-річчя Незалежності України вкотре ствердить, що наша держава сповнена обдарованих митців, а ми зусиллями партнерства знову підтримаємо кращих із кращих і зможемо разом насолодитися розмаїттям їх художніх поглядів та сприйняття рідного краю», — коментує Владислав Берковськийвиконавчий директор Українського культурного фонду.

Джерело: MMR 

655
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно