Кураж Anniversary: 5 YEARS

Кураж запрошує провести вихідні святкуючи: Куражу, улюбленій київській традиції, виповнюється 5 років! Захід відбудеться 10-11 жовтня у 19-му павільйоні ВДНГ (Київ).

Вже п'ять років поспіль Кураж наповнює наші життя святом та добром. Цього разу у свій день народження Кураж підготував багато сюрпризів: конкурс костюмів (Номінації: сімейна, доросла(соло), дитяча, собаки, найбільш креативна маска) із зірковим журі, благодійна лотерея, розіграш Кураж-боксу з Кураж ID та сертифікатами і подарунками від друзів та партнерів Куражу — Aperol, G.Bar, Цирюльник, Sneaker Mate, Love Space, Miniso та інших. В суботу з 19:00 до 23:00 в Rotten Ambar пройде вечірка Vogue-Beats Day Party x Кураж з перфомансом від HOBOSS Live, MC, джемами і сюрпризами.

Також протягом вихідних: квітковий ярмарок від Кловського Саду та Florest Farm, атракціони, натуральні вина, танцювальні майстер-класи та найкраща денна вечірка у Києві.

Серед зіркових продавців на барахолці Alyona Alyona, Стася Монастирська, Катерина Малюкова, Варвара Барто, а також Ксенія Шнайдер із знижками на одяг свого бренду до 90%.

Усі деталі ви знайдете на сторінках Куражу в Facebook та Instagram.

Квитки можна придбати тут або на касі при вході (бажано використовувати безконтактну оплату). 

601
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно