Як стартапу отримати гранти до $85 000: онлайн-курс від Українського Фонду Стартапів

Український Фонд Стартапів спільно з онлайн-платформою CASES створив безкоштовний онлайн-курс для стартапів — «Гранти Українського Фонду Стартапів».

Мета курсу — розповісти стартапам про можливості, які їм надає Фонд, допомогти якомога ліпше підготуватись до пітчингу, а також максимально підвищити свої шанси на отримання фінансування.

«Український фонд стартапів став першим національним системним грантодавцем для стартапів та бізнесу на ранніх стадіях свого розвитку. Для формування привабливого інвестиційного іміджу стартапам важливо опанувати навички залучення інвестицій та презентації ідей. Ми відчуваємо потребу максимально допомогти молодим командам у втіленні інноваційних ініціатив та розбудові потенційно успішних глобальних бізнесів. Ми запускаємо цей курс, оскільки хочемо навчити стартапи презентувати себе не тільки експертам, Конкурсній комісії Фонду, інвесторам, але й усьому світу», — коментує анонс Павло Карташов, директор Українського фонду стартапів.

Курс охоплює теми з огляду грантів Фонду, процесу взаємодії стартапу із Фондом, підготовку пітчу, а також особливості підписання грантової угоди та звітування за грантом.

Окрім суто аспектів взаємодії з Фондом, курс включає перелік корисної стартап-літератури, приклади успішних пітчів і рекомендації з підготовки презентації для інвесторів. Тож навіть якщо ви плануєте розвивати власний стартап, курс стане вам в пригоді, навіть якщо з якоїсь причини ви не плануєте подаватись суто на грант Фонду Стартапів.

«Ми щасливі бути партнером Фонду Стартапів України в створенні цього проєкту. Для нас болі та виклики молодого стартапу відомі не з чуток. Ми самі зтикались і щотижня стикаємось з ними. Тож до цього курсу ми зуміли підійти з розумінням обох сторін — стартапу та Фонду. І така унікальна позиція, сподіваюсь, дозволить українським стартапам більш ефективно та осмислено готуватись до пітчингу своєї ідеї», — додає Анатолій Попель, засновник та керівник платформи CASES.

Курс стане доступним для проходження вже з 5 липня 2021 на онлайн-платформі CASES. Попередня реєстрація вже доступна на сторінці курсу.

Довідка

Український Фонд Стартапів є державним фондом, започаткованим за ініціативою Кабінету Міністрів України. Місія Фонду — сприяти створенню та зростанню в Україні технологічних стартапів на ранній стадії розвитку, з метою підвищення їх глобальної конкурентоспроможності. Процес відбору стартапів для надання грантів відбувається на конкурсній основі: проекти оцінюються та обираються незалежними експертами Фонду.

CASES — онлайн-платформа та найбільша незалежна спільнота українських креативних організацій. До спільноти входить понад 1000 організацій з галузей креативу, дизайну, реклами та маркетингу, створення комп’ютерних ігор та IT. Команда системно організовує ініціативи з розвитку креативних індустрій України та сприяє популяризації креативної освіти, обміну досвідом в галузі та професійного розвитку креативних індустрій.

1308
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно