lifecell запустив нове реп-відео на підтримку нового тарифу «ЖАРА GO»

lifecell та KENGURU Продакшн створили реп-кліп на підтримку тарифу «ЖАРА GO».

Відео знято в стилі реп, і вже традиційно з оригінальним музичним треком, написаним спеціально під кампанію. Рішення із дуже швидкою читкою дозволив повторити умови нового тарифу навіть не два, а цілих три рази.

Кампанія на підтримку нового тарифу стартувала на ТВ, в зовнішній рекламі та в діджитал стартувала на прикінці березня. Також для промо заплановані і ігрові інструменти – реп-челендж у мережах Instagram та TIkTok, а також секретний лендинг із “making of” історією цього ролика. Лендінг можна знайти за підказкою, що схована прямо у ролику.

Режисер Ілля Міхайлусь разом із командою KENGURU Продакшн створили рекламу, яку можна дивитися просто як крутий реп-кліп: ще і ще, а потім ще разок.

Реп – це новий поп. Це помітно і по нашому рекламному ринку. Тому перед нами стояло непросте завдання: залишитися в тренді, але одночасно і не злитися з іншими рекламними роликами в цьому стилі. В результаті цей ролик і справді яскраво виділяється в рекламному блоці. А перші коментарі на YouTube вже показали нам, що цільовій авдиторії він «зайшов» просто на ура!

Вєста Гунченко, керівниця відділу планування та створення креативної реклами lifecell

Наразі активно промотується тільки основна частина кампанії – ТВ-ролик та зовнішня реклама, а розважальні активності – секретний лендінг та #ZharaGOChallenge трохи відкладені, у зв’язку із поточними подіями у світі.

До того ж, запуск промо одразу зі всіма активностями часто заважає правильно відслідкувати вплив кожного окремого каналу комунікації на результат кампанії в цілому. Перші кілька тижнів ми будуємо awareness, а далі... Далі буде захопливий челендж, що дозволить нашій аудиторії виринути із потока інформації про Коронавірус, відволіктися та розважитися. lifecell, як енергійний бренд, завжди надає таку можливість.

Ольга Щупак, керівниця відділу бренд менеджменту і медіа комунікацій lifecell

До речі, не останню роль у тому, як виглядає ролик, відіграло технологічне рішення: знімати за допомогою роботичної руки JetOne. «Всього» 5-6 годин розрахунків і програмування – і стильна кліпова картинка готова. 

Дивіться більше про making of рекламного ролику на https://bit.ly/3btQUVg

1851
lifecell
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно