lifecell запустив рекламну кампанію про нову лінійку тарифів

1 січня 2021 року розпочалася рекламна кампанія lifecell, присвячена новій лінійці тарифів.

Карантин — не привід нудьгувати. Навіть якщо ви повністю ізольовані від зовнішнього світу, як Ной та мешканці ковчегу. lifecell для кожного створив пропозицію з найкращим наповненням за оптимальний бюджет. Кожен тариф — це не просто випадковий набір гігів і хвилин. Усі вони спеціально підібрані під лайфстайл та користувацькі потреби абонентів.

Мета кампанії — розповісти про особливість нової лінійки та кожен тариф окремо. Саме тому рекламна кампанія складається з двох етапів. Відкриває серію 30-секундний ролик з повідомленням: «У новій лінійці lifecell знайдеться тариф для кожного». Потім до ротації додається три 15-секундних відео про наповнення конкретних тарифів.

Головним челленджем став пошук простої ідеї, яка б об’єднала всі чотири ролики та з гумором розкрила основний меседж. Команда R Agency запропонувала взяти за основу образ Ноя та ковчег як символ ізоляції. Під час пандемії можна не відмовлятися від спілкування та розваг, якщо вони віртуальні. Тож Ной запропонував мешканцям ковчега тарифи, які задовольняють і слона, і кінкаджу.

«Ми прийняли рішення однією іронічною кампанією розповісти про всі тарифи в лінійці lifecell і зараз не сумніваємось в її успішності ні на хвилину. Вчасне медіарозміщення лише посприяло цьому. Ми вийшли в ефір 1-го січня, коли практично всі відпочивають перед телевізором.

Мета нашої компанії на ринку — давати можливість абонентам бути вільними у виборі оптимального тарифу мобільного зв'язку. Тому ми запускаємо лінійку, де кожен знайде найкращу пропозицію для власних потреб. А крім цього надаємо спеціальну ціну для абонентів, які переносять номер до lifecell», — коментує Аві Щупак, керівниця відділу бренд-менеджменту lifecell.

Просування нових тарифів буде відбуватися різними каналами комунікації.

1160
lifecell
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно