Liki24.com запускає сервіс термінової доставки ліків

Сервіс Liki24.com запускає в Києві цілодобову доставку медикаментів протягом 30 хвилин. Під час тестового періоду використання сервісу ліки доставлятимуться безкоштовно.

Зараз дуже важливо мати можливість отримати необхідні препарати, не виходячи з дому і не піддаючи себе ризику зараження. Але трапляються екстрені ситуації, коли ліки потрібні терміново, а їх немає напохваті. Зокрема для таких випадків призначена термінова доставка медикаментів, яка здійснюється за 30 хвилин. При цьому ліки можна замовити в будь-який час доби.

Як працює сервіс:

  • На сайті Liki24.com користувач вибирає необхідні препарати.
  • Система шукає найближчу аптеку, де є в наявності зазначені ліки.
  • Замовлення приймає кур’єр, який перебуває найближче до адреси доставки.
  • Кур’єр доставляє користувачеві замовлення протягом 30 хвилин.

«Ще на етапі розробки ідеї сервісу ми ставили перед собою завдання створити послугу, яка дозволить швидко доставляти людям необхідні медикаменти. Я радію, що ми запустили наш сервіс для киян і незабаром зробимо його доступним для жителів інших міст України. Для нас також важливо, щоб під час пандемії коронавірусу люди могли замовити необхідні медикаменти без ризику для здоров’я. А ми подбаємо про те, щоб ліки були доставлені протягом пів години після оформлення замовлення», ― коментує Антон Авринський, співзасновник і СЕО Liki24.com.

Наразі сервіс термінової доставки ліків доступний в Києві. Найближчим часом компанія планує запустити послугу і в інших містах-мільйонниках України.

307
Liki24.com
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно