«Львівське» разом з 1+1 об’єдналися заради боротьби із COVID-19

3-го травня за підтримки ТМ «Львівське» на телеканалі 1+1 суперзірки українського шоу-бізу співатимуть заради життя. Метою національного музичного марафону «Ти не один» є збір коштів на засоби індивідуального захисту для лікарів.

Щоб допомогти країні у боротьбі з пандемією COVID-19, 3-го травня у прайм-таймі відомі виконавці та гурти: MONATIK, Тіна Кароль, Оля Полякова, Время и Стекло, ПТП, NK та інші зірки співатимуть із власних домівок на знак вдячності лікарям, які борються з пандемією.

ТМ «Львівське» долучається до ініціативи, оскільки єднання довкола спільних цінностей також означає єднання довкола спільних викликів. Шляхом надсилання SMS-повідомлень на номер 88001* впродовж концерту та до 8 травня глядачі зможуть підтримати збір коштів на засоби індивідуального захисту для лікарів медичних центрів всієї країни.

ТМ «Львівське» радо підтримує проект, що має на меті значно більше ніж звичайний виступ популярних виконавців. Єднаючись із улюбленою музикою, у цей складний момент українці зможуть відчути себе на одному великому концерті та зробити внесок у спільну боротьбу з пандемією COVID-19.

Разом із відомими українцями, зірковими телеведучими 1+1 та улюбленими музикантами України, що також підтримали проект, ТМ «Львівське» закликає своїх поціновувачів не залишатися осторонь. Єдність – це взаємна підтримка, вдячність і радість багатьох людей, і саме вона допомагає у складні часи. «Львівське» вже 305 років єднає українців і як ніхто розуміє, що тільки разом нам вдасться подолати усі труднощі.

595
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно