Люди, інвестиції, сталий розвиток: ДТЕК оновив сайт

ДТЕК, лідер і найбільший приватний інвестор енергетичної галузі України, оновив сайт. Зміни відбулися відповідно до рефрешменту бренду ДТЕК і прийнятої стратегії розвитку компанії до 2030 року. Нова контент-платформа ДТЕК охоплює всі напрямки бізнесів, а також підкреслює те, як трансформувалась компанія за останні 15 років.

Про деталі оновлення візуального стилю сайту компанія розповіла в презентаційному ролику:

Окрім оновлення візуального стилю зміни торкнулись також архітектури сайту: меню і навігації по сайту, оновлення шрифтів і принципом розробки інтерфейсу Mobile First.

Згідно з підходом Mobile First, інтерфейс сайту розробляється, в першу чергу, для коректного відображення на мобільних пристроях з урахуванням завдань конкретної цільової аудиторії проекту. Сайт стає легшим, більш динамічним та прагматичним. З цієї ж причини була переглянута структура сайту на предмет її відповідності очікуванням B2B-аудиторії користувачів.

Мирослав Швець, СЕО Frontmen

Новий сайт відображає цінності бренду ДТЕК – професіоналізм, згуртованість, відповідальність, відкритість, клієнтоорієнтованість, прагнення вдосконалюватися. Сьогодні ДТЕК – це активний корпоративний громадянин, партнер суспільства та держави в реалізації масштабних проектів та ініціатив. Компанія вносить свій внесок в трансформацію українського суспільства та побудову конкурентної економіки, діє прозоро та відкрито, заохочує підприємництво, співпрацю та інновації.

Важливим завданням перед нами було прискорення роботи сайту, а також впровадження оновленого фірмового стилю з використанням сучасних технологій веб-дизайну та розробки. Ми хотіли зробити структуру зрозумілою та простою, надати користувачеві легкий доступ до необхідної інформації. Крім того, ми розробили медіаресурс, який зможе залучити аудиторію в життя нашої компанії за рахунок доступу до інформації та контенту.

Ольга Захарова, директор з корпоративних комунікацій ДТЕК

Новинний фід та інформативний прес-центр, а також зручна медіатека підкреслюють відкритість компанії. Таким чином сайт ДТЕК стає головним джерелом інформації для ЗМІ, партнерів та інвесторів.

Також на сайті додано розділ ESG, в якому представлені пріоритети ESG-стратегії ДТЕК.

Спільнота ДТЕК – новий розділ на оновленому сайті ДТЕК. У компанії їх два – Молодіжний рух, який об'єднує молоді таланти компанії, та ID.Community, учасники якого навчаються новим технологіям, знайомляться зі світовими інноваційними рішеннями та ідеями, отримують експертизу від колег і розбирають актуальні бізнес-кейси.

Бути частиною спільноти ДТЕК – це означає завжди бути в колі однодумців і професіоналів, об'єднаних однією метою і мрією; мати можливість втілювати ідеї, які змінюють компанію, де ти працюєш, своє місто, свою країну на краще; реалізовувати таланти та лідерські якості, вчитися новому та розвиватися професійно. Цей розділ – джерело інформації для тих, хто планує приєднатися до команди ДТЕК.

Ольга Захарова

На оновленому сайті також представлений розділ «Історія» – тепер можна послідовно простежити найважливіші віхи у розвитку найбільшого приватного інвестора енергетичної галузі за останні 15 років.

2691
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно