«ЛЮКС» відзначає 20 років на ринку України новим роликом та оновленим дизайном

У березні на екранах українських телевізорів з’явилася нова реклама бренду «ЛЮКС», приурочена до святкування 20-річчя на ринку України. У ній глядачі побачили не лише історію про ціле покоління друзів, що зростало разом з культовими чіпсами, а й оновлений дизайн пачок.

Ідею ролику та оновлений стиль улюбленого картопляного смаколика країни створила рекламна агенція Leo Burnett Ukraine.

За головну ідею ролику було взято «ЛЮКСові історії» – особливі моменти, які кожна людина створює зі своїми друзями. Тим, кому щастить, вдається пронести їх у серці крізь все життя, а, часом, навіть відтворити. Саме це і сталося з героями ролику. Як у дитинстві, так і в дорослому віці, їхні улюблені чіпси «ЛЮКС» супроводжували ці чудові миті.

У ролику також анонсується і оновлений дизайн упаковок. За фірмовою стрічкою посередині тепер розкинулися родючі українські лани, що підкреслюють українське походження бренда та натуральність головного інгредієнта – справжньої картоплі.

Бренд «ЛЮКС» входить до складу компанії «МДЛЗ Україна», що належить до групи Mondelēz International.

Нагадаємо, агенція Leo Burnett Ukraine входить до складу комунікаційної групи Publicis Groupe Ukraine, що стала найбільш ефективною рекламною групою 2019 року.

717
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно