МАКАКА презентує «ХЗВ» у ролях – «Людина-завод» та «Людина-спальний район»

29 червня о 20:00 об`єднання художників, дизайнерів та майстрів друку, що входять до майстерні кастомного одягу та апсайклу «MAKAKA» разом із групою «Хамерман знищує віруси» презентує мультимедійний арт-проект – «Людина-завод і Людина-спальний район»

Після міні-фільму про міфічних істот, автори покажуть історію створення костюмів – «Людини-заводу» та «Людини-спального району». У головних ролях – фронтмени групи «Хамерман знищує віруси» - Володимир Пахолюк та Альберт Цукренко. Обидва костюми – це кастомні вироби, ідеї для яких розроблялись спеціально для героїв, як рефлексія на лірику групи та той соціально-культурний меседж, який вони намагаються донести.

Автор фотографій для принтів “Людини-заводу” - Олександр Іванніков, для “Людини-спального району” - Сергій Сівяков. Автор постера - Максималіст. Автор музики - Oi FUSK.

Майстерню апсайклу та кастомного дизайнерського одягу «MAKAKA» відкрили кілька місяців тому, щоб створювати кастомний якісний одяг без шкоди довкіллю. Проект здійснюється за підтримки Українського Культурного Фонду.

«Ми створили майстерню, як відповідь на актуальні запити модної індустрії. Я не буду вдаватись до цитування жахаючих цифр, їх повно у інтернеті. Фаст-фешн – одна із найзабруднюючих екологію сфер економіки. І це факт. При цьому, ми однозначно не можемо увесь час ходити у одному й тому ж одязі, адже його значення – давно вийшло за межі первинного – прикрити чи зігріти тіло. Одяг для мене – це мистецтво. Перш за все, мистецтво – розповідати про свого власника 😊 І я упевнена, що творити можна із того, що уже вироблено. Так і з’явилась ідея – виготовляти крутий якісний одяг із секонд-хенду, перетворюючи його у арт-об’єкти. І в цьому мені допомагає команда талановитих людей. Я також вдячна Українському Культурному Фонду, що дав можливість цьому проектові ожити так швидко», - прокоментувала Олена Клочко, ідейна натхненниця проекту.

До команди увійшли:

- Олена Клочко – ідейна натхнениця та кураторка проекту

- Євген Меркуш - майстер шовкотрафаретного друку, митець

- Єгор Стрелков - художник,татуювальник, ілюстратор, музикант, автор коміксів @makaka_artel про свідоме споживання

- Віталій Агапєєв - мультидисциплінарний художник із графіті-бекграундом

- Андрій Соболєв - дизайнер, стиліст, татуювальник

Онлайн-відкриття відбудеться 29 червня о 20:00 за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=I7yBbYrTyGw.

Щоб не пропустити нагадування, підписуйтесь на фб-подію: https://www.facebook.com/events/513393433117985.

Слідкуйте за апдейтами у Інстаграмі та Фейсбуці. Там само шукайте біографії команди та комікси про свідоме споживання. 

901
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно