Make useful unboring

Banda розробила нову глобальну комунікаційну стратегію для MacPaw. Тепер бренд не тільки створюють круті програми, але й роблять це з великою ідеєю.

MacPaw – українська IT-компанія, продуктами якої користуються 36 мільйонів юзерів по всьому світу.
Їхні додатки CleanMyMac і Gemini знає, напевно, кожен власник MacBook або iMac. Але в цьому й полягала проблема – люди знали про додатки, але не про самих MacPaw.

Хотілося, щоби їхні додатки любили не тільки за функціонал, а вже за те, що вони від MacPaw. Щоб кожний новий реліз викликав думку:

О, вони випустили щось нове – треба перевірити

Banda треба було знайти магічну особливість компанії, за яку юзери полюбили б MacPaw.

Здається, що сьогодні для компанії не рятувати світ – це вже якось соромно і несолідно. Насправді, це не так. Поки всі стурбовані глобально світом, MacPaw змінює життя кожного.

Люди робитимуть більше корисних справ, якщо прибрати з них нудьгу

Почистити вже переповнений сміттям комп’ютер набагато простіше, якщо це можна зробити в один клік і в програмі з гарним інтерфейсом.

Люди полюблять корисні справи, якщо знайти спосіб робити їх цікавіше, веселіше, легше і простіше. Так з’явилася велика мета і нова комунікаційна стратегія MacPaw:

Make useful unboring

UNBORING —
це слово найкраще описує всі продукти MacPaw, атмосферу в їхньому офісі, їхніх людей та принципи. Важливо, що unboring означає не тільки «веселий» і «розважальний».

«Make useful unboring» – це робити корисні речі легшими, простішими, швидшими, красивішими та людянішими.


Найважливіше те, що Banda не створили щось відсторонене. Вони переїхали до нас в офіс, «прожили» з нами тиждень, занурились у повсякденне життя та культуру компанії.
Тому їм вдалося помітити те, що нам здавалося очевидним, але не було сформовано у велику ідею. Make useful unboring – це те, як ми мислимо, працюємо, створюємо. Це 100% правда про MacPaw.

Катерина Дробот, Employer Brand Manager MacPaw

Unboring – це слово, яке найкраще описує всі продукти MacPaw, атмосферу в їхньому офісі, людей та принципи. Важливо, що unboring не означає “веселий”, “розважальний”. “Make useful unboring” – це робити корисні речі легшими, простішими, швидшими, красивішими та людянішими. “Unboring” вже відчувалося всередині MacPaw. Нам треба було розказати про це та зробити комунікацію компанії unboring.

Павло Вржещ, Creative Director Banda

2305
Banda Agency
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно