Максим Коцюба, Тарас Макар і креативна корпорація WE BAD у спільному проєкті Видавництва «Основи» та Acer про творчість

Видавництво «Основи» у партнерстві з компанією Acer та її новим брендом ConceptD створили спільний проєкт про технології та творчість. Проєкт створено до другого року конкурсу Ukrainian Young Book Design Awards.

У 2020 році понад 350 молодих дизайнерів з України, Німеччини, Литви, Італії, Австрії, Португалії та багатьох інших країн надіслали свої роботи на конкурс книжкового дизайну Ukrainian Young Book Design Awards. Сьогодні творчість неможлива без технологій і у надісланих роботах відчувається, що молоді професіонали на повну використовують технології для того, аби втілювати свої найсміливіші ідеї.

Основи та Acer реалізували спільний проєкт про те, як використовувати технології для реалізації насміливіших ідей. Учасниками проєкту стали засновники креативної корпорації WE BAD Лєра Схємка і Макс Павлюк, моушин дизайнер Тарас Макар і ландшафтний архітектор Максим Коцюба.

Технології — це потужний інструмент для розвитку. Вони дозволяють митцям бути митцями і не перейматись тим, завдяки чому реалізувати ту чи іншу ідею. У трьох відео, які створили Minimal Movie, герої проєкту розповідають про свою творчість і як вона пов’язана із технологіями.

Лєра Схємка і Макс Павлюк розповіли про те, в чому допомагають технології, коли найбільше роботи створюється вручну на папері чи стінах. Тарас Макар звернув увагу на те, що сьогодні справді немає меж для експериментів в роботі, а Максим Коцюба розповів про схожість між професією ландшафтного архітектора та сучасних можливостей техніки.

Креативна корпорація WE BAD у проєкті UYBDA та Acer Ukraine про творчість та технології
Максим Коцюба у проєкті UYBDA та Acer Ukraine про творчість та технології
Тарас Макар у проєкті UYBDA та Acer Ukraine про творчість та технології


686
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно