Марафон для всіх: Нова пошта закликає учасників подолати дистанцію за тих, хто не може бігати

1 листопада у Миколаєві відбудеться «Нова пошта напівмарафон». Цього ж дня кожен охочий у будь-якому куточку країни зможе взяти участь в особливому онлайн-забігу — подолати дистанцію заради людей, які мріють пробігти марафон, але не можуть зробити цього з різних життєвих обставин.

«Ідея «Марафону для всіх» виникла у нас минулого сезону, коли ми усвідомили, як багато українців хотіли б пробігти дистанцію, але не можуть цього зробити з різних причин, — говорить співзасновниця Нової пошти, бренд-амбасадорка NewRun Інна Поперешнюк. — Хтось через вік, хтось через хворобу, хтось через життєві негаразди. На наш погляд, ці люди хоча й не бігуни, проте марафонці за духом.
Вони заслуговують на медалі своїм незламним характером та силою волі, завдяки яким щодня долають свій життєвий марафон. Навесні 2020 року ми зібрали майже 500 історій таких людей. А в день напівмарафону на дистанцію за наших героїв вийшли головні марафонці країни — кур'єри Нової пошти. Восени проєкт повертається в новому звучанні, адже тепер пробігти марафон заради того, кому не сила це зробити, може кожен охочий».

Після першого «Марафону для всіх» сотні українців висловили бажання подолати дистанцію замість тих, хто мріє про медаль марафонця, але не може бігти. Подати заявку на участь можна за посиланням: https://forms.gle/XDXsBDkr3h8G8Swm9

Організатори проєкту також збирають історії марафонців по життю — людей, які щодня долають складні обставини і заслуговують на медалі. Розказати історію такої людини можна тут: https://forms.gle/dUxjC3qUoQQHUwEq8

26 жовтня набір учасників буде завершено, і утворяться пари. А 1 листопада бігуни вийдуть на дистанцію з наліпками на формі, де будуть вказані імена героїв, заради яких вони біжать і яким принесуть медалі.

* «Нова пошта марафон» і «Нова пошта напівмарафон» — бігові змагання, які щороку проводить Нова пошта спільно з NewRun. Їхня місія — популяризувати здоровий спосіб життя і розвивати бігову культуру. З кожним роком проєкт розширює географію і залучає до участі бігунів не лише з України, а й з-за кордону. Цього року учасники біжать у новому дистанційному форматі з урахуванням усіх вимог карантину. 

704
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно