Медіасервіс MEGOGO запустив підтримку користувачів в Apple Business Chat

Тепер користувачі Apple-пристроїв, які мають питання, коментарі або побажання до сервісу MEGOGO зможуть спілкуватися зі службою підтримки, використовуючи додаток «Повідомлення» на iPhone, iPad, Apple Watch або MacBook.

Ми продовжуємо робити так, аби наші користувачі могли отримувати відповіді на питання щодо роботи медіасервісу ще швидше і ще зручніше. Цьому точно посприяє можливість спілкуватися через додаток “Повідомлення“. Просто маючи під рукою будь-який із Apple-пристроїв можна вирішити питання або внести своє побажання по роботі MEGOGO. 

Ярослав Дубина, керівник відділу обслуговування клієнтів MEGOGO

Для входу в Apple Business Chat необхідно натиснути на іконку додатку «Повідомлення», використовуючи веб-версію MEGOGO або ж мобільний додаток MEGOGO для iOS, який можна завантажити в App Store. Миттєво відкриється діалогове вікно у додатку «Повідомлення» для спілкування з представником MEGOGO. Apple Business Chat доступний для користувачів і компаній з усього світу і вбудований у iOS 11.3 і наступних версіях. У версії iOS 13 при натисканні на номер телефону MEGOGO, система пропонує замість дзвінка, розпочати розмову в Apple Business Chat. Якщо клієнт вибирає «Повідомлення», розмова з агентом почнеться відразу ж в додатку «Повідомлення», і користувач зможе відповідати на питання агента тоді, коли йому буде зручно. Додаткова інформація на веб-сайті.

Проект розроблений на базі технології Corezoid Process Engine спільно з компанією Middleware (США). Платформа Corezoid сертифікована компанією Apple в якості Messaging Service Provider (MSP) для Apple Business Chat.

683
MEGOGO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно