MEGOGO Audio вже доступний на Apple CarPlay

Розділ «Аудіо» медіасервісу MEGOGO вже доступний для власників автомобілів, що підтримують технологію Apple CarPlay. Відтепер у зручному форматі для прослуховування в автомобілі з’явилися тисячі аудіокнижок та сотні подкастів.

Аби розпочати слухати аудіоконтент медіасервісу через CarPlay варто підключити смартфон із останньою версією додатку MEGOGO. Після чого на екрані автомобіля з’явиться додаток MEGOGO зі зручним каталогом аудіоконтенту та навігацією. Попередньо, будь-який аудіоконтент можна завантажити на пристрій і прослуховувати у подорожах навіть без постійного підключення до інтернету.

Зазначимо, MEGOGO Audio віднедавна став доступний також і на Android Auto.

Нагадаємо, MEGOGO Audio – це нещодавно створений напрямок MEGOGO, що має близько 7000 аудіокнижок, кілька сотень подкастів, частина з яких власного виробництва. Від початку розділ «Аудіо» був доступний для користувачів додатку MEGOGO на смартфонах.

Усі подкасти на MEGOGO абсолютно безкоштовні, навіть для незареєстрованих користувачів. Більшість аудіокнижок доступні за основною передплатою MEGOGO, а деякі – за поштучним продажем по аналогії до фільмових прем’єр. Крім того, наявна певна кількість безкоштовного книжкового аудіоконтенту. Нещодавно MEGOGO розпочав власне виробництво аудіокнижок. Медіасервіс триматиме фокус переважно на сучасній українській літературі, а також новинках українських видавництв. Кількість таких аудіокнижок збільшуватиметься майже щотижня.

726
MEGOGO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно