MEGOGO LIVE покаже дві ексклюзивні події: акустичний концерт та мюзикл «РИТМ»

У новорічну ніч молодіжний канал MEGOGO LIVE покаже одразу дві ексклюзивні події. 31 грудня о 22:00 відбудеться показ «Сніжного концерту» за участю українських зірок, які представлять свої хіти в акустичному аранжуванні. А 1 січня о 00:01 канал покаже першу телевізійну прем’єру мюзиклу нового часу «РИТМ» від MONATIK.

«Сніжний концерт» – проєкт команди MEGOGO LIVE. За кілька годин до нового року відомі артисти виконають свої хіти у новому акустичному звучанні, а також представлять декілька прем’єр. Серед зірок: Jamala, Бумбокс, Vladimir Dantes, Laud, Pianoбой, Alina Pash, Constantine та інші. За гумор під час концерту відповідатимуть учасники проєкту «Ліга сміху», коміки із Харкова – «Инародный театр абсурда Воробушек».

Мюзикл «РИТМ» від MONATIK, натхненний культовою епохою «нульових», також зібрав найпопулярніших українських зірок та діячів культури. Головні ролі виконали: MONATIK, Alyona Alyona, KADNAY, Michelle Andrade, The HARDKISS, TAYANNA, Lida Lee та багато інших.

«Ми давно із командою MEGOGO LIVE мріяли про теплий ламповий концерт. Вирішивши, що все ж таки «Сніжному концерту» бути, організували зйомки за лічені дні та запросили до участі друзів. Акустичне аранжування хітів – це завжди інший настрій та неймовірна атмосфера. Просто уявіть: у ваших келихах ігристе, в тарілці олів’є, ви намагаєтесь запалити бенгальський вогник, а на екрані ніжне і таке тепле акустичне звучання улюбленого хіта», – розповідає Женя Галич, продюсер MEGOGO LIVE.

«Новорічна ніч – особливий час. Ми вирішили запропонувати нашій аудиторії теплих святкових емоцій, завдяки «Сніжному концерту». Побачивши під час знімального процесу перші виступи артистів, із впевненістю можу сказати, що святкування Нового 2021 року буде дійсно неймовірним. Нехай прийдешній рік буде таким же теплим, як улюблені хіти, і таким же запальним, як мюзикл «РИТМ» від MONATIK», – додає Валерія Толочина, маркетинг-директорка MEGOGO.

Перегляд каналу MEGOGO LIVE на медіасервісі MEGOGO абсолютно безкоштовний.

Нагадаємо, MEGOGO LIVE – перший і єдиний в своєму роді розважальний канал про українську молодіжну культуру, створений медіасервісом MEGOGO. Канал стрімко розвиває проєкти власного виробництва.

585
MEGOGO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно