MEGOGO LIVE покаже соціальний проєкт «Країна сонячних зайчиків»

У вівторок, 19 січня, на молодіжному каналі MEGOGO LIVE відбудеться показ першої частини соціального проєкту «Країна сонячних зайчиків», над виробництвом якого працювала студія «Мамахохотала». Проєкт висвітлює гострі для суспільства теми: кібербулінг, захист тварин, донорство, еко-проблеми та інші надважливі питання.

«Країна сонячних зайчиків» має 12 короткометражних фільмів та 12 пояснювальних інтерв’ю з експертами, які щовівторка о 20:00 з’являтимуться на MEGOGO LIVE. Перший випуск розповідатиме про сексуальну освіту, експерткою бесіди стане українська акторка і телеведуча Ольга Сумська.

Над усіма короткометражними фільмами працювали молоді українські режисери: Христина Сиволап, Аля Бухтіярова, Дмитро Шмурак та інші.

В проєкті взяли участь відомі українські зірки та професійні лідери: Світлана Тарабарова, Олександр Рудинський, Аліна Паш, Олександр Тодорчук, Ахтем Сеітаблаєв, Ігор Кондратюк, Ольга Сумська, Анна Добриднєва, Ольга Цибульська, Юлія Ярмоленко, Аня Гресь та інші.

Перегляд каналу MEGOGO LIVE на медіасервісі MEGOGO абсолютно безкоштовний.

Нагадаємо, MEGOGO LIVE – перший і єдиний в своєму роді розважальний канал про українську молодіжну культуру, створений медіасервісом MEGOGO. 

815
MEGOGO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно