«Почути» найбільший фестиваль Східної Європи: MEGOGO перекладатиме жестовою мовою Atlas Weekend

Із 5 по 11 липня в Києві відбудеться Atlas Weekend. Завдяки соціальній ініціативі «Дивись як чутно», що створена медіасервісом MEGOGO, люди з порушеннями слуху зможуть «почути» виступи артистів.

В рамках фестивалю буде облаштовано спеціальну сцену, де в режимі реального часу працюватимуть перекладачі жестової мови. До проєкту буде залучено дев’ять спеціалістів. Серед них, як музичні перекладачі жестової мови, так і виконавці пісень жестовою.

Учасники ініціативи «Дивись як чутно» працюватимуть всі дні фестивалю. Перекладатимуться пісні артистів головної сцени (Main Stage).

Важливо, що вхід на фестиваль вільний, за наявності відповідного посвідчення. Детальніше за посиланням.

Нагадаємо, соціальна ініціатива «Дивись як чутно», що заснована медіасервісом MEGOGO, створює можливості перегляду кращого світового контенту для глядачів із порушеннями слуху, роблячи переклад жестовою мовою, а також — з проблемами зору, створюючи тифлокоментарі. На MEGOGO є окремий розділ із продуктами жестовою мовою, а також доступний інтерактивний телеканал «Дивись як чутно», який збирає подібний контент для глядачів різного віку.

Повний перелік перекладачів, що братимуть участь в фестивалі Atlas Weekend: Тетяна Радченко, Ольга Рибак, Лада Соколюк, Олександр Рудик, Наталія Якунченкова, Григорій Гук, Катерина Заботкіна, Віталій Гарбузюк, Анфіса Худашова.

730
MEGOGO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно