MEGOGO покаже трансляцію подій Книжкового Арсеналу

Із 23 по 27 червня на медіасервісі MEGOGO проходиме трансляція подій десятого Міжнародного фестивалю Книжковий Арсенал. Усі охочі зможуть побачити церемонію відкриття, презентації книжок, читання, панельні дискусії й обговорення навколо книжкових тем.

MEGOGO, офіційний цьогорічний транслятор, забезпечуватиме знімальний процес. Розпочинатиметься показ фестивалю 23 червня, о 17:30 проходитиме пряма трансляція церемонії відкриття та нагородження конкурсу «Найкращий книжковий дизайн – 2021».

Перегляд подій Книжкового Арсеналу на MEGOGO буде безкоштовним навіть для незареєстрованих користувачів. Усі охочі зможуть дивитися подію із будь-якого пристрою, що підтримує медіасервіс: Smart TV, комп’ютери, смартфони та інше. Після завершення – перегляд буде можливий у записі.

В рамках фестивалю глядачі побачать онлайн-презентації таких книжкових новинок: «Радіо Ніч» Юрія Андруховича, «Фаріде» Ірен Роздобудько, «Бо є так» Тараса Прохаська та багато інших. До перегляду будуть доступні п’ять концертів Сергія Жадана з друзями, зокрема і його гурту «Жадан і собаки», розмова ілюстратора The New Yorker Сергія Майдукова, дискусія «Фемінізм і комікси. Як це можливо?» й інші культові події. Загалом глядачі MEGOGO зможуть побачити близько 40 годин контенту в рамках Книжкового Арсеналу. Із детальною програмою подій, що доступні онлайн на MEGOGO можна ознайомитись за посиланням.

Трансляція проходитиме на MEGOGO за цим посиланням за підтримки Visa.

796
MEGOGO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно