MEGOGO представив аудіопроєкт «Нові шрами», спрямований проти насильства щодо жінок та дівчат

Медіасервіс MEGOGO спільно із Диким Театром та ООН Жінки в Україні презентує аудіоверсію вистави «Нові шрами». У проєкті слухачі почують особисті історії п’яти жінок, які стали жертвами психологічного, фізичного та сексуального насильства. Аудіовистава «Нові шрами» заснована на реальних подіях, для створення автори шукали історії з усієї країни.

Над виробництвом аудіоверсії вистави «Нові шрами» працювала команда MEGOGO Audio. Кураторкою проєкту стала керівниця «Дикого театру» Ярослава Кравченко, режисеркою та авторкою сценарію — Наташа Сиваненко. Ролі озвучили акторки Марина Сердешнюк, Ганна Кузіна, Анна Абрамьонок, Анна Сердюк та Римма Зюбіна.

«Щороку від фізичного та психологічного насильства в Україні страждає близько мільйона жінок. Ми щиро вдячні усім тим, хто знаходить сили публічно ділитися своїм трагічним досвідом. Сподіваємось, що почуті історії в цій аудіовиставі спонукатимуть слухачів не лише до співпереживання, а й також до глибшого розуміння проблеми ґендерного насильства в Україні та світі», — розповіла маркетинг-директорка MEGOGO Валерія Толочина.

У травні 2021 року світ відзначає 10-ту річницю Стамбульської конвенції, яка визнає насильство проти жінок порушенням прав людини та формою дискримінації жінок. Протягом останніх 10 років Стамбульська конвенція направляла багато держав у вдосконаленні свого законодавства та політик з метою попередження та ефективної протидії насильству щодо жінок. Україна підписала Стамбульську конвенцію 7 листопада 2011 року, але не ратифікувала.

Аудіовистава «Нові шрами» містить сцени жорстокості та сексуального насильства. Ми не рекомендуємо слухати її неповнолітнім особам, а також людям зі слабкою психікою.

Послухати аудіовиставу, а також інші аудіопроєкти можна абсолютно безкоштовно у мобільному додатку MEGOGO у розділі «Аудіо» на смартфонах на базі iOS та Android та в автомобілях з аудіосистемою Android Auto та Apple CarPlay.

Доповнюючи враження від аудіовистави, слухачі мають змогу побачити та стати творцем власної вистави в інтерактивному ігровому форматі на https://scars.org.ua/ та самостійно обирати сюжет, змінити хід історії та вплинути на дії актрис, проживаючи події багато разів із різним фіналом.

787
MEGOGO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно