MEGOGO представив детективний аудіосеріал від Ірени Карпи

MEGOGO продовжує активно розвивати виробництво українського аудіоконтенту. Медіасервіс представив перший художній аудіосеріал «Вісім» власного виробництва від письменниці Ірени Карпи. Це детективні історії про людей та їхні фатальні помилки, злочини, загадкові зникнення і несподівані зустрічі.

Аудіосеріал «Вісім» має декілька сюжетних ліній із вигаданими персонажами. Молода пара, яка переїхала з великого міста на майже безлюдний хутір; звукорежисер, який все життя мандрував по всьому світу; українка, яка емігрувала в Париж, та багато інших. За сюжетом усі вони живуть, на перший погляд, звичайним життям, подорожують, закохуються і вчаться бути щасливими. Та згодом герої починають боротися зі своїми внутрішніми демонами, скоюють злочини, розслідують загадкові зникнення та навіть вбивства.

«Я почала писати усі ці історії ще на паризькому карантині, навіть не здогадуючись, що з цього може вийти детектив. Згодом разом із MEGOGO ми вирішили зробити аудіосеріал за участі акторів, щось на кшталт радіоп’єси. Для мене це було справжнє вау! Адже я проходила курс з написання радіоп’єс із британською викладачкою. І тоді для України це був незрозумілий досвід, ніхто подібного не створював. І тут нарешті ми це зробили! Це був надзвичайно цікавий досвід. Мені дуже сподобалось, як команда підібрала музику, голоси, дубляж — усе це круто передало атмосферу, — поділилася письменниця Ірена Карпа. — Наш аудіосеріал «Вісім» для всіх тих, хто втомився читати очима і дивитися фільми. Ви можете його слухати в навушниках, лежачи десь на пляжі чи просто гуляючи містом. І те, що ви почуєте, — справжній кайф! Я вже заздрю слухачам нашого з MEGOGO проєкту».

Над продуктом працювала команда MEGOGO Audio. Авторка сценарію — Ірена Карпа, режисерка — Анастасія Гетьман, звукорежисери — Василь Явтушенко і Ася Федоськіна із 4Ears Sound Production. У записі взяло участь майже два десятки акторів.

«Запит у світі на художні аудіопроєкти досить сильний. За кордоном це завжди було потужною традицією. Нам дуже бракувало чогось подібного в аудіоформаті українською і страшенно хотілося спробувати переосмислити формат радіовистав та реалізувати подібний проект із оригінальним сценарієм. Цього разу ми вирішили зосередитися на драматичних та детективних сюжетах, які слухачі зможуть переповідати друзям та обговорювати їх із ними, наче після перегляду сіткома. Слухачам доведеться полюбити їх або ж люто зненавидіти — адже саме так працюють хороші історії», — розповіла менеджерка MEGOGO Audio Катерина Котвіцька.

Послухати аудіосеріал «Вісім» можна абсолютно безкоштовно у мобільному додатку MEGOGO у розділі «Аудіо» на смартфонах на базі iOS та Android та в автомобілях з аудіосистемою Android Auto та Apple CarPlay. Також проєкт доступний на Smart TV (розділ «Серіали») та веб-версії MEGOGO за посиланням.

Нагадаємо, цьогоріч в лютому MEGOGO оголосив про виробництво власних аудіосеріалів. Серед останніх: «Куренівка: історія київського потопу», «Прип’ять» та «Маятник», що присвячений Валерію Лобановському. 

322
MEGOGO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно