MEGOGO представив подкаст із історіями про дизайн речей

Медіасервіс MEGOGO запустив авторський подкаст «Історії дизайну» спільно із Володимиром Смирновим — арт-директором MEGOGO та дизайн-директором Spiilka design büro. Презентація проєкту відбулась під час відкритої лекції на одній із київських терас. В аудіопроєкті йдеться про дизайн відомих речей, а також людей, які розвивали цю індустрію.

Нові епізоди «Історії дизайну» з’являтимуться кожні два тижні ексклюзивно на MEGOGO, а згодом на інших аудіоплатформах. Наразі вже доступні перші три випуски.

Слухачі дізнаються про дизайн-філософію японського винахідника ігрової приставки Nintendo Switch, історію про вкрадений дизайн і перспективне майбутнє української «Таврії» та як наш мозок може реагувати на невдалі дизайнерські рішення.

Володимир Смирнов

«Разом із командою MEGOGO Audio ми створили справді оригінальний продукт про дизайн. У нашому подкасті я спробував розповісти маловідомі факти про відомі речі цікаво та легко, так як розповідав би своєму товаришу чи дружині. Хочеться, аби ці історії слухачі переповідали своїм друзям та колегам», — розповів наратор і автор проєкту Володимир Смирнов.

Послухати подкаст «Історії дизайну» можна абсолютно безкоштовно у мобільному додатку MEGOGO у розділі «Аудіо» на смартфонах на базі iOS та Android і в автомобілях з аудіосистемою Android Auto та Apple CarPlay. Згодом випуски з’являтимуться також на Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify та інших аудіомайданчиках.

Нагадаємо, MEGOGO активно розвиває напрямок «Аудіо» та займається власним виробництвом аудіокнижок українською мовою, подкастів, наративних аудіопроєктів. Нещодавно медіасервіс оголосив про ще один напрямок — аудіосеріали. Серед останніх: «Куренівка: історія київського потопу», «Прип’ять» та «Маятник», що присвячений Валерію Лобановському. 

843
MEGOGO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно