MEGOGO презентував аудіосеріал про Валерія Лобановського

Медіасервіс MEGOGO запустив документальний аудіосеріал «Маятник». Проєкт розповідає про життя та футбол Валерія Лобановського: від кар’єри гравця до останнього матчу у ролі тренера.

Проєкт складається із сімох частин, які охоплюють різні періоди життя та кар’єри Лобановського. Аудіосеріал має наратора — Вадима Скічка, футбольного коментатора, який веде оповідь і не дає слухачу загубитися в контексті і подіях. Герої аудіосеріалу — друзі і знайомі Валерія Лобановського, які епізод за епізодом змальовують портрет спортивного метра.

В аудіосеріалі взяли участь відомі українці, які особисто знали Валерія Лобановського. Серед героїв аудіосеріалу: Леонід Кравчук, перший президент незалежної України; Олег Базилевич-молодший, син Олега Петровича Базилевича; спортивні журналісти: Валентин Щербачов, Володимир Гарець і Дмитро Москаленко; відомі футболісти: Олег Протасов, Сергій Попов, Володимир Сергєєв, Сергій Собецький та Валерій Яремченко.

Іван Шестаков, директор зі стратегічного розвитку MEGOGO

«Новий аудіпроєкт ми вирішили присвятити Валерію Лобановському з досить багатьох причин. Почнімо з того, що це легенда світового спорту, саме він сформував історію українського футболу і саме завдяки його майстерності команди ставали справжніми чемпіонами, а футболісти — зірками. Навіть зараз його системний і аналітичний підхід до гри не припиняє вражати, — зазначає Іван Шестаков, директор зі стратегічного розвитку MEGOGO. — Аудіосеріал «Маятник» зібрав історії, які раніше ніколи не звучали і кожна з яких показує різні сторони Валерія Васильовича. Лобановського знають здебільшого як тренера, однак ми подивилися на нього і як на гравця, який мав свій особливий стиль, і як на багатогранну особистість крізь призму стосунків з іншими».

Над продуктом працювала команда MEGOGO Audio. Режисер — Корній Грицюк. Сценаристи — Корній Грицюк, Ірина Козюпа, Вадим Скічко. Продюсери — Катерина Котвіцька, Юлія Білоус. Звукорежисери — Василь Явтушенко та Ася Федоськіна.

Прослуховування аудіосеріалів, як і подкастів, абсолютно безкоштовне та доступно у розділі «Аудіо» додатку MEGOGO на смартфонах на базі iOS та Android, в автомобілях із аудіосистемою Android Auto та Apple CarPlay. Також проєкт доступний на Smart TV (розділ «Серіали») та веб-версії MEGOGO за посиланням.

659
MEGOGO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно