MEGOGO спільно з UNIT.City запускають тижні показу українського кіно

Медіасервіс MEGOGO та інноваційний парк UNIT.city безкоштовно покажуть кіно під відкритим небом. В межах проєкту можна буде переглянути сім українських стрічок.

Розпочнуться покази в пʼятницю, 2 вересня, і надалі проходитимуть раз на тиждень о 18:00. Фільмом-відкриттям стане комедія «Мої думки тихі» Антоніо Лукіча. Також в програму увійшли такі стрічки, як: «Додому», «Стоп-Земля», «Заборонений», «Пульс», «Носоріг». Завершить покази фільм Наталки Ворожбит «Погані дороги».

Захід приурочений до 31-ї річниці Незалежності України. Він відбудеться в інноваційному парку UNIT.city, де буде функціонувати окрема зона для open-air кінотеатру. У разі повітряної тривоги показ перенесуть в спеціально облаштоване бомбосховище, яке знаходиться поблизу та продовжать кінопоказ у безпечному місці. Вхід на подію вільний за попередньою реєстрацією за лінком.

Метою проєкту є популяризація українського сучасного кінематографу, і надання можливості кожному ознайомитися з новими українськими стрічками, які заслуговують уваги.

Покази проходитимуть за підтримки кіностудії Film.uа та дистрибʼютора «Артхаус Трафік».

За оновленнями та додатковою інформацією можна слідкувати на офіційний сторінках UNIT.City та MEGOGO.

636
MEGOGO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно