MEGOGO створив новий формат для прослуховування аудіокниг

На медіасервісі MEGOGO розпочинають мовлення два власні інтерактивні аудіоканали. Просто увімкнувши обраний канал можна розпочати прослуховування аудіокниги.

Нові аудіоканали створені за аналогією до власних інтерактивних [М] каналів. Кожен такий [М] канал має тематичний плейлист та функціонал, що включає паузу, перемотування назад чи вперед, можливість обрати контент як із архіву, так і з подальшого «ефіру». [М] аудіоканали будут доступні на Smart-телевізорах та смартфонах на базі iOS та Android. Знайти їх можна буде у розділі «Телеканали», підрозділ «Аудіо». До того ж, під час мовлення такого каналу на екрані буде інформація про книгу та QR-код, після сканування якого можна потрапити у розділ MEGOGO Audio.

Серед нових аудіоканалів: [M] Психологія і мотивація AUDIO, який пропонуватиме до прослуховування книжки про життєві звички, поведінку та здоров’я та [M] Історії успіху AUDIO, що збиратиме вражаючі біографії відомих людей.

MEGOGO постійно формує нові звички споживання контенту. Цього разу ми запропонували нашому користувачу новий тип прослуховування аудіокнижок. Досить часто ми витрачаємо більше часу на вибір контенту, ніж на його споживання. Перш за все, аби полегшити вибір, ми й створили аудіоканали. А також, якщо хтось тільки міг уявити книжку на телевізорі, то в MEGOGO це просто зробили реальністю.

Іван Шестаков, директор зі стратегічного розвитку MEGOGO

Нові аудіоканали вже можливі до прослуховуванн та доступні за передплатою «ТБ і Кіно: Максимальна». Список каналів буде поповнюватись.

585
MEGOGO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно