Зустріч із Олегом Винником, яку побачать мільйони: MEGOGO та Mastercard подарують безцінну можливість для фанів

Медіасервіс MEGOGO та Mastercard Бiльше створять унікальну можливість для фанатів артиста Олега Винника. За результатами акції Mastercard Бiльше, головний подарунок якої – зустріч та персональний концерт кумира, команда MEGOGO створить міні-фільм.

Відтак переможець розіграшу не просто зможе наживо зустрітись із зіркою, але й стане героєм кінопроєкту. Відео з’явиться у бібліотеці MEGOGO і буде доступне до безкоштовного перегляду.

Над створенням міні-фільму працюватиме творча команда музичного каналу MEGOGO LIVE, які нещодавно представили відеоверсію проєкту Святослава Вакарчука «Оранжерея».

Проєкт із Олегом Винником матиме одразу двох переможців: перший отримає особисту зустріч із артистом, а другого буде запрошено на персональний концерт. Обидва дійства будуть представлені у міні-фільмі.

«Кожен фанат мріє про особисту зустріч із кумиром, а для збереження спогадів ми вирішили зафільмувати цю подію. Над знімальним процесом працюватиме команда нашого музичного каналу. Колеги мають успішний досвід у створенні власного контенту, за плечима десятки концертів та власні шоу. Міні-фільм матиме не тільки реаліті-частину, але й якісний концерт артиста. Тому запрошую усіх охочих і до участі, і до перегляду», – розповідає Валерія Толочина, маркетинг-директорка MEGOGO.

Переможців буде обрано до 6 серпня. Після буде визначено дату зустрічі, до якої приєднається знімальна група. Аби дізнатись умови акції Mastercard Більше – переходьте за посиланням.

Дату прем’єри міні-фільму MEGOGO повідомить згодом.

849
MEGOGO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно