MEGOGO та ООН Жінки в Україні запустили спільні добірки кіно і аудіокниг

Медіасервіс MEGOGO разом із ООН Жінки в Україні запустили спільні добірки кіно і аудіокниг із нагоди Міжнародного дня ліквідації насильства щодо жінок. За ініціативи ООН щороку з 25 листопада по 10 грудня (День прав людини) проходить всесвітня кампанія «16 Днів активізму проти насильства щодо жінок та дівчат».

Добірка кіно налічує 42 одиниці контенту. Це історії про сильних жінок, які надихають своїм прикладом долати складні життєві ситуації та нерівність. Серед кіно: мелодрама 2020 року «Маленькі жінки», культовий серіал «Оповідь служниці», історико-біографічна драма «Суфражистка», драма «Приховані фігури» та багато іншого. Добірка вже доступна на MEGOGO за посиланням.

Щодо аудіокнижок – добірка «Про сильних і незламних» налічує 16 творів. Серед них: біографічна історія Мішель Обами «Становлення», збірка авторки Скарлетт Кертіс «Феміністки не носять рожевого та інші вигадки», смілива книга британки Мері Бірд «Жінки і Влада. Маніфест» та інші. Добірка — за посиланням, можлива до прослуховування у розділі MEGOGO Audio.

«Кіно і книжки завжди формували культуру і продовжують це робити. Тому ми, як компанія, яка не лишається осторонь проблем суспільства, вирішили підтримати всесвітню кампанію «16 Днів активізму проти насильства щодо жінок та дівчат». Разом із ООН Жінки в Україні зібрали фільми й аудіокнижки, які говоритимуть про жіночу силу духу й характеру», — додає Валерія Толочина, маркетинг-директорка MEGOGO.

«Висвітлюючи у кінофільмах невидиму проблему насильства щодо жінок та дівчат, та даючи можливість голосам жінок бути почутими, ми зможемо подолати насильство та вилікувати рани, які воно залишає. Ми надзвичайно цінуємо наших партнерів, які допомагають створювати ці зміни через мистецтво: MEGOGO та Дикий Театр, який створив першу в своєму роді інтерактивну виставу Нові Шрами, де глядачі можуть впливати на розвиток сюжету», — коментує Еріка Квапілова, голова офісу ООН Жінки в Україні.

Більшість представленого у добірках контенту доступно за передплатою, чимало — безкоштовно, а частина — за поштучним продажем.

Нагадаємо, розділ MEGOGO Audio доступний для користувачів додатку MEGOGO для смартфонів на базі iOS та Android, а також в автомобілях із аудіосистемою Apple CarPlay та Android Auto.

451
MEGOGO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно